woz Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) Urodzony kierowca - Fakty Edytowane 24 Września 2012 przez Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Nom no to się narobiło dzieciaki wypierają dorosłych. Ambitny chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Oby znalazły się pieniądze na oszlifowanie takiego talentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 miałem okazję oglądać jak ten chłopaczek zamiata swoją E36 na cultstyle'u w Wilczych Laskach. powiem tyle - daje spokojnie radę i ma zadatki na bardzo dobrego driftera uklon_bmw oby tylko miał możliwości rozwijania swojego talentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 No troszkę wiek go blokuje ale z czasem napewno się sponsor znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Troszkę młody na takie loty ale skoro ojciec pozwala niech lata gdyby coś to on odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 gdybym miał takie możliwości i kasę top też bym pozwolił swojemu synowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Trzeba przyznac Chłopaczek ma Talent.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Troszkę młody na takie loty ale skoro ojciec pozwala niech lata gdyby coś to on odpowiada A to ma talent na rencie szlifowac? Kiedy jak nie teraz, ja wiem, ze jakbym byl w jego wieku to wiele rzeczy przezylbym inaczej i na bank zajalbym sie pasja motoryzacyjno/lotnicza, teraz juz nie ma czasu ani na to ani na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Dokładnie, takie jest życie. Jeżeli stać ich, to niech się dzieciak bawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) niema co będą z niego ludzie licencję uzyskał mająć 8 lat ma specjalnie przystosowaną kierownicę pasy i fotel uklon_bmw miło popatrzeć jak się młodzi rozwijają [video=youtube;ZLQxamB50v0] Temat już jest, przenoszę Piotr Edytowane 24 Września 2012 przez Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Ostatnio był chyba taki mini wywiad z nim i z jego ojcem w którejś TV ... no i normalnie chłopak ma warunki rewelacyjne do rozwoju :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 chyba ktos wklejal juz temat o nim... albo mi sie wydaje jesli dalej tak bedzie trenowal to nie bedzie mocnych na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Też w telewizorni o nim oglądałem. Rodzice biedni nie są, więc będzie dobry drifter z niego. Teraz lata z V8 pod machą, a ja w jego wieku podkradałem rodzicom kluczyki od kaszlaka, żeby trochę koło garażu popyrkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 heheheh też tak robiłem ale trabantem zawsze tyle dymu że szok:p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi