D0_DOMEL Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Nam tez się bardzo podobało. Dzięki i do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Podziękowania za udany spot w świetnej okolicy-Miejsce super! Podziękowanie się należą dla organizatorów przede wszystkimuklon_bmw za ogarnięcie tematów i pomysły:)Pozdrawiam i do następnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 My rowniez dziekujemy za spotkanko. Bylo super Do milego zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 bardzo mi szkoda że nie zdążyłem dojechać. Byłem po 18 z groszem to już nikogo nie było. Mam nadzieje że sobie poradziliście i moja wyprawka w słynnym żółtym worku nie zawiodła a to tak na przeproszenie: wykożystałem moją E30 zgodnie z założeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Byłem po 18 z groszem to już nikogo nie było. To musial to byc duzy grosz... Ja z Medrosa, Przemo z Edzia, Lijo z Ewa, SoulRea z Zuza wyjechalismy prawie o 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 no jak byłem to było paru gości na motocyklach i jakaś laguna żadnej BMW nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 na fotki mozna kuknac takze tutaj: 7 urodziny Maxbimmera | Facebook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 już pokukane , pewnie dzisiaj pojawi się ich więcej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 aaaa ja dopiero doszłam do siebie też chciałam Wam wszystkim podziękować za ciepłe przyjęcie i miło spędzony czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Dotarliśmy z Młodą do domku.Dziękujemy wszystkim za wspólną zabawę. Wpadły Beemki do Sobótki, palic, gwałcic i rabowac...zaraz policja się zjawiła Pamiętajcie - następnym razem email do Komendy Wojewódzkiej :lol::lol::lol: Staszek/Ania dzięki za torta bmw_2 Mam nadzieję, że wszyscy miło spędzili czas i bawili się dobrze. LIJO jeszcze raz wszystkiego dobrego. Dziękuję też wszystkim którzy pomogli w zorganizowaniu dzisiejszych konkursów. Gratulacje dla wszystkich którzy wzięli w nich udział Do następnego :drunk: WYNIKI KONKURSÓW: Konkurs wiedzy o BMW i Klubie 1. Dyziu - 9 pkt 2. Basia - 7 pkt 3. Kosa - 5 pkt Konkurs na najgłośniejszą Bimmerkę 1. Zuza - 132,4 dB 2. Ewa - 132,1 dB 3. Edka - 131,2 dB Konkurs na najgłośniejszy wydech 1. Dziki - 130,2 dB 2. Vivek - 127,4 dB 3. Forest - 123 dB Najładniejsze auto zlotu 1. Przemo - 16 głosów 2. Jaro - 8 głosów 3. Dziki - 6 głosów Dziękuje również wszystkim za bardzo miło spędzony dzień w doborowym towarzystwie. Świetna imprezka. Organizacja na wielki plus Nawet załapałem się na 1 dyplom Dziwi mnie tylko, że tak dużo mi wyszło na oryginalnym tłumiku 328i i oryginalnym wydechem z katami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Nam niestety nie było dane się zjawić, w sobotę Zuzia nam się rozchorowała i musieliśmy w niedzielę po lekarzach pojeździć. Miejmy nadzieję że wykuruje się szybko i takie imprezy nie będą nas omijać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 OMG Lijo podprowadziłem Ci sweterek przy najbliższej okazji oddam jak przyjedziemy do was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Ja rownież dziękuję wszystkim za spotkanie. Zawsze jest miło się z Wami zobaczyć, ale tak dobrze to już dawno się nie bawiłam:) Okazja była zacna i dobrze ją wyświęciliśmy;) Do szybkiego następnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 OMG Lijo podprowadziłem Ci sweterek przy najbliższej okazji oddam jak przyjedziemy do was. Nie ma problemu :drunk: Trzeba sobie pomagać Myślę ze przy okazji jak będę odwiedzić ciotkę w Świdnicy to sie odezwę Okazja była zacna i dobrze ją wyświęciliśmy:wink: No ja to wyswięciłem tak, ze juz nie pamietam kiedy byłem tak porobiony :drunk: o 19 wieczorem :bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 No ja to wyswięciłem tak, ze juz nie pamietam kiedy byłem tak porobiony :drunk: o 19 wieczorem :bag::bag::bag: Ale Papryki nie skosztowalismy nawet- trzeba bedzie to nadrobic !!! :grill: :drunk: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 No ja to wyswięciłem tak, ze juz nie pamietam kiedy byłem tak porobiony :drunk: o 19 wieczorem :bag::bag::bag: Ale Papryki nie skosztowalismy nawet- trzeba bedzie to nadrobic !!! :grill: :drunk: happy_bmw A co będziesz coś stawiał pytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmw :grill::grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Ale Papryki nie skosztowalismy nawet- trzeba bedzie to nadrobic !!! :grill: :drunk: happy_bmw A co będziesz coś stawiał pytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmw :grill::grill: Krupnik juz w zamrazarce Stasiu !!! happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 po prostu Ciebie nie mozna bylo przegadac i stales na wprost zury :-) Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 po prostu Ciebie nie mozna bylo przegadac i stales na wprost zury :-) na sie gadane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 może ktoś wrzucić fotkę z przejazdu w kolumnie ? Dudek widziałem nakręcał coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Bedzie jak tylko odnajde kabel do aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 coś tam wrzucę jak ogarnę jakiś program fotosik lub picasso a mój syn coś nie bardzo to nakręcił ale jak coś to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Szkoda, że nie zdążyłem zrobić fury:bag: Następnym razem muszę być z Wami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 https://picasaweb.google.com/112606931372790637226/7UrodzinyMAXBIMMERA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi