Kamcio Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Kamcio "Sobótka" tam juz znajdziesz Przełęcz Ok, Dzieki Wysłane z iPhone dzięki Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 ja dojade na miejsce ok 13.00 Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 (edytowane) Dotarliśmy z Młodą do domku. Dziękujemy wszystkim za wspólną zabawę. Wpadły Beemki do Sobótki, palic, gwałcic i rabowac...zaraz policja się zjawiła Pamiętajcie - następnym razem email do Komendy Wojewódzkiej :lol::lol::lol: Staszek/Ania dzięki za torta bmw_2 Mam nadzieję, że wszyscy miło spędzili czas i bawili się dobrze. LIJO jeszcze raz wszystkiego dobrego. Dziękuję też wszystkim którzy pomogli w zorganizowaniu dzisiejszych konkursów. Gratulacje dla wszystkich którzy wzięli w nich udział Do następnego :drunk: WYNIKI KONKURSÓW: Konkurs wiedzy o BMW i Klubie 1. Dyziu - 9 pkt 2. Basia - 7 pkt 3. Kosa - 5 pkt Konkurs na najgłośniejszą Bimmerkę 1. Zuza - 132,4 dB 2. Ewa - 132,1 dB 3. Edka - 131,2 dB Konkurs na najgłośniejszy wydech 1. Dziki - 130,2 dB 2. Vivek - 127,4 dB 3. Forest - 123 dB Najładniejsze auto zlotu 1. Przemo - 16 głosów 2. Jaro - 8 głosów 3. Dziki - 6 głosów Edytowane 14 Października 2012 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Rowniez chcialem podziekowac za naprawde za***iste spotkanie, oczywisice LIJO wszystkiego co najlepsze poraz setny!!! Lijo najlepszy partner do zeladkowej, a z Dyziem jak zawsze wesolo ;d ... Dzieki dla wszystkich i do zobaczenia mam nadzieje niebawem !!! happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 No i ja też już na chacie Rano było ciężko, ale dałem radę. Zabawa była super, nawet moja furka spodobała się na tyle, że dorobiłem się dyplomu za 2 miejsce na najładniejszą furkę Dzięki wszystkim za miło spędzony czas i do następnego. P.S. Bastars smycze dla Ciebie mam, a więc zapraszam do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Japitolę, Zuza jest głośniejsza niż wydech Dzikiego lolollolollolollolollolollolollolollolollolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 No dokładnie, biedny Soulrea :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 fotencje dawajcie... a nie słodko podpierdujecie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 My z Edka rownierz dziekujemy za zlocik. Fot niestety nie wrzuce bo szlag trafil kabel od aparatu P.S Dzien minal tak poztywnie, ze cos musialo sie ******... i pod domem Smerfy zabraly dowod od Compacta kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Wielkie dzięki za spotkanie standardowo udane w miłym towarzystwie. Świetna sprawa, pogoda dopisała szkoda tylko że sezon się kończy. Co do Zuzy decybeli to już przywykłem lub delikatnie ogłuchłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Japitolę, Zuza jest głośniejsza niż wydech Dzikiego lolollolollolollolollolollolollolollolollolollolol e tam, e tam. :4::4::4::4::4::4:, na więcej mnie stać. trochę skrępowana byłam..hehe :4: kolejnym razem dojdę do 160 dB :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 My walsnie dojechalismy ale alfbet jest dla mnie zagadką....po prostu sie nie odzwam bo dostane w leb od Ewy:p Bylo MEGA!!! ajjjj... az serce boli, że zima idzie ...... Dziękujemy wszystkim!!! Mega!!! Super hiper i w ogóle!! uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Dziękujemy!! P.S. Ogromne podziękowania za przywitanie moich Starych!!! uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw MB jest klasą samą w sobie więc nie mam pytań..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 (edytowane) Co do Zuzy decybeli to już przywykłem lub delikatnie ogłuchłem Nie narzekaj, napewno są tacy, inni, którzy maja gorzej :mrgreen::mrgreen: Przedewszystkim dziękuję Wam wszystkim na spotkanie, za to, że dzień był świetny, za posiedzenie, pogadanie,pośmianie. Fajnie, że stawiliśmy sie tam w tak duzym gronie, bo każda osoba z nas- jest mega i niezastąpiona :D:D:D Tobie Lijo jeszcze raz wszystkiego najlepszego i najwspanialszego :party::party::hp::drunk: Edytowane 14 Października 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 dzieki wszystkim z milo spedzony czas szkoda ze dzien juz taki krotki pogoda świetna miejsce tez do nastepnego ps.dawac fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@si@ Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Również chciałam podziękować za super towarzystwo i świetnie spędzony dzionek,jesteście SUPER.Jeszcze raz dzięki i do następnego uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Energy Opublikowano 14 Października 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Dzieki wielkie za kolejny fajnie spędzony czas. Dzionek w super towarzystwie zleciał mega szybko. Akcja z policją.....brak słów, pewnie Forest miał serce w gardle :4::4:. Przejazd kolumną też wyszedł super. Oby wiecej takich spotkań.. Heh... No i dyplom jesthappy_bmwhappy_bmwhappy_bmw. Troche zdjęć: https://picasaweb.google.com/103167590787211021425/7UrodzinyMaxbimmera?authuser=0&authkey=Gv1sRgCN2u_ujt473LxwE&feat=directlink 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Ja również dzięki wszystkim, w szczególności Jaro za pomoc z oprogramowaniem. I sorry dla Przema, że nie udało się wyłączyć sprawdzania tylnych żarówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Dzięki wszystkim za miło spędzony czas mam nadzieje ze tort smakował Lijo jeszcze raz wszystkiego najlepszego bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 O KURDE dopiero teraz zobaczyłem ze na torcie brakuje jednej litery:bag::bag::bag: następnym razem 3 razy sprawdzę uklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Dziękujemy za super Urodzinki:party: , pogoda dopisała, atmosfera i organizacja extra! happy_bmw ps i torcik pycha:-P Do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 My zawineliśmy sie troche wcześnie i ominął nas tort i wyniki głosowań ale i tak było miło spędzić czas w takim towarzystwie. dopiero o 20 dotarliśmy do Sieradza. pozdro i do następnego bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 fajnie mieliściebmw_2 ja niestety tym razem nie dałem rady, rodzina się zwaliła z niemcowni :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Forest fajna fotka na tle mojej gbloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Fajne foty Dzięki wszystkim za spota pogoda dopisała i organizacja jak zwykle na wysokim poziomie Podziękowaćhappy_bmw i do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 my również dotarliśmy na bazę [wyjechaliśmy jak już było ciemno:p],dzieki za udaną imprezę,jutro zapodam jakieś foty:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi