Dudek Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 no to robimy ,,domówkę'' happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw tylko muszę pokój dla swojego ,,pieska'' happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 na polanie jest w dole fajnie zadaszenie pod którym zmieści się sporo osób więc raczej nie będzie problemu, jak coś to zrobimy bibę w stodole będzie przestronniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 A więc i ja się dopiszę do listy 1. Kosa i Katarzyłka 2. Karolina Zuzia i Paweł 3. Dyziu & Sandra 4. SoulRea & Zuza5 & Nicole & Damian 5. Jaro 6. Foresty 7. Ewa i Lijo 8. Energetyczni 9. CzAkSs&Marzenka 10. sagui & Medrosa 11.Boruta 12.Pop i Agi 13. Kamcio 14. Nem & Edka 15. Dudek& Marzena i dzieciaki 16. Stifler & Alicja 17. Voring (Ślimak-Melc) & Iwonka (Pani Ślimakowa) 18. Markus9292 + czym więcej tym lepiej na 90% 19.Staszek & Ania & Sandra mam nadzieje ze nic mi nie wyskoczy 20. 5oul'y także sie pojawią 5oul, Nika & Sara 21. Tomi 528 22. Bromba i spółka 23. Śliwa 24.Domel - Malwina & Marcel 25.sebo293 26.Fabian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Fabian złą liste skopiowałeś... nr 26 był już zajęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 1. Kosa i Katarzyłka 2. Karolina Zuzia i Paweł 3. Dyziu & Sandra 4. SoulRea & Zuza5 & Nicole & Damian 5. Jaro 6. Foresty 7. Ewa i Lijo 8. Energetyczni 9. CzAkSs&Marzenka 10. sagui & Medrosa 11.Boruta 12.Pop i Agi 13. Kamcio 14. Nem & Edka 15. Dudek& Marzena i dzieciaki 16. Stifler & Alicja 17. Voring (Ślimak-Melc) & Iwonka (Pani Ślimakowa) 18. Markus9292 + czym więcej tym lepiej na 90% 19.Staszek & Ania & Sandra mam nadzieje ze nic mi nie wyskoczy 20. 5oul'y także sie pojawią 5oul, Nika & Sara 21. Tomi 528 22. Bromba i spółka 23. Śliwa 24.Domel - Malwina & Marcel 25.sebo293 26. mrsiwek & Agnieszka 27. Fabian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 1. Kosa i Katarzyłka 2. Karolina Zuzia i Paweł 3. Dyziu & Sandra 4. SoulRea & Zuza5 & Nicole & Damian 5. Jaro 6. Foresty 7. Ewa i Lijo 8. Energetyczni 9. CzAkSs&Marzenka 10. sagui & Medrosa 11.Boruta 12.Pop i Agi 13. Kamcio 14. Nem & Edka 15. Dudek& Marzena i dzieciaki 16. Stifler & Alicja 17. Voring (Ślimak-Melc) & Iwonka (Pani Ślimakowa) 18. Markus9292 + czym więcej tym lepiej na 90% 19.Staszek & Ania & Sandra mam nadzieje ze nic mi nie wyskoczy 20. 5oul'y także sie pojawią 5oul, Nika & Sara 21. Tomi 528 22. Bromba i spółka 23. Śliwa 24.Domel - Malwina & Marcel 25.sebo293 26. mrsiwek & Agnieszka 27. Fabian 28. viviek ( na 80% ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pop Opublikowano 11 Października 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 dobra to relacja jest taka, w dole polany jest parę gałęzi, w lesie też nie brak drobnych gałązek więc jak każdy weźmie po 4 to już będzie ognisko na 102 miejsce jest wyznaczone kamieniami na środku i nie można rozpalać nigdzie indziej. Wiata jeszcze stoi więc jak będzie niepogoda to sobie poradzimy. Ja jak się wyrobie z czasem jutro jeszcze podskoczę i przywiozę trochę suchego drewna na rozpałkę dla wasi zniosę trochę chrustu. Jedynym minusem jest to że nie zastałem jak zwykle gospodarza i niestety nie wiem jak będzie z parkingiem na polanie. Jutro, albo w sobotę tam podlece i może coś sie ugra. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Fabian złą liste skopiowałeś... nr 26 był już zajęty Sorry niechcący tak wyszło ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Sorry niechcący tak wyszło ;p Ja tobie dam niechcący happy_bmwhappy_bmwhappy_bmwhappy_bmw;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 zapowiada sie sloneczna pogoda, moze nie 30 st ale przynajmniej ma nie padac bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 to ja mam kurcze jakąś jehową prognozę,bo mnie pokazywało,że ma padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Ma być słonce i kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Stasiu jaki ty konfliktowy :4::4::4: Wiśnia mam dla Ciebie nakleję happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw pogodę już zamówiłem :lol::lol::lol: POP ja pojedziesz do gospodarza to niech drzewo przygotuje kuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Zostały tylko 2 dni kuogkuogkuogkuogkuogkuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Oh yeah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 wkońcu jakieś konkrety.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Pytanko na szybko, do której przewidujecie posiedzenie? Prawdopodobnie się nie wyrobię na 11:00, więc wpadłbym później, tylko do której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 mam nadzieje że jak najdłużej bo ja zapewne późno wrócę z zawodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 W sumie dużo zależy od pogody ale myślę, że chyba do 17-18 posiedzimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Lijo myślę że dłużej posiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 jak pogoda dopiszę to pewnie się trochę posiedzi a nie w domu przed telewizorem :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Kurde rozchorowałem się przedwczoraj i coś nie chce mnie puścić, chyba nie podołam dotrzeć jutro. Zobaczymy jak to wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Słaba to dzisiejsza młodzież... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 No niestety ale sprobuje sie spiac i podjechac bo mam sprawe i dlugi u Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 dobra ale o ktorej sie spotykamy w olawie czy raczej kazdy dojerzdza sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi