Lijo Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 ale nie ma na czole znaczka BMW :lol::lol::lol:bo mu ukradli :lol::lol::lol: To mu przykleję nowy i bede z Nim biegał Fajny pieszczoch! Bierz go na spotkanie i się nawet nie zastanawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 ja wezmę mojego ,to se pobiegają!!!!:p:p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 [h=1] wspólne biwakowanie pod kryptonimem "kolejny rok minął" ,,ANIMALS''[/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 (edytowane) ja na gokarty 16 września zabrałam ze sobą swoją swinke Lusię, także zwierzaczki jak najbardziej w niczym nie przeszkadzają :lol: Edytowane 7 Października 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 ja na gokarty 16 września zabrałam ze sobą swoją swinke Lusię jaki czas wykręciła?:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 jaki czas wykręciła?:lol: narazie to oglądała w akcji przyszłych przeciwników. :lol: Dyskwalifikacja za brak kasku w jej rozmiarze.:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Ale czasy miała lepsze od Kubicy kuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Czasy jak czasy ale pół bagażnika miałem w cuksach świnki morskiej. Tak że musiała tam zdrowo bokasy kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 przepraszam,że się tak wetnę między gokarty a świnkę,ale może mnie ktoś objaśnić,gdzie dokładnie ma się odbyć ów impreza? bo bym chciała Was ujrzeć na własne cztery oczy a nijak nie wiem jak dojechać:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Jedziesz jechała z Legnicy jak się domyślam , sporo ludzi będzie jechała z Wrocławia myślę ze dało by rade zrobić zbiórkę na Bielanach, a jak Ci nie po drodze to zapraszam do Świdnicy i my już Cie zaholujemy na miejsce. Do Świdnicy będziesz miała krótszą drogę niż przez Wrocław. Decyzje pozostawiam for You Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 a własnie czy gdzieś się umawiamy z wrocla żeby razem jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Kurcze, chciałbym pojechać, ale nie wiem czy się wyrobię ze swapem;/ To będzie pracowity tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 W ogóle, o której godzinie jest planowany zjazd? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 wkoncu termin pasuje wiec i ja sie pisze na ten wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ja też się piszę,oby tylko pogoda była 1. Kosa i Katarzyłka 2. Karolina Zuzia i Paweł 3. Dyziu & Sandra 4. SoulRea & Zuza5 & Nicole & Damian 5. Jaro 6. Foresty 7. Ewa i Lijo 8. Energetyczni 9. CzAkSs&Marzenka 10. sagui & Medrosa 11.Boruta 12.Pop i Agi 13. Kamcio 14. Nem & Edka 15. Dudek& Marzena i dzieciaki 16. Stifler & Alicja 17. Voring (Ślimak-Melc) & Iwonka (Pani Ślimakowa) 18. Markus9292 + czym więcej tym lepiej na 90% 19.Staszek & Ania & Sandra mam nadzieje ze nic mi nie wyskoczy :lol: 20. 5oul'y także sie pojawią:lol: 5oul, Nika & Sara 21. Tomi 528 22. Bromba i spółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 1. Kosa i Katarzyłka 2. Karolina Zuzia i Paweł 3. Dyziu & Sandra 4. SoulRea & Zuza5 & Nicole & Damian 5. Jaro 6. Foresty 7. Ewa i Lijo 8. Energetyczni 9. CzAkSs&Marzenka 10. sagui & Medrosa 11.Boruta 12.Pop i Agi 13. Kamcio 14. Nem & Edka 15. Dudek& Marzena i dzieciaki 16. Stifler & Alicja 17. Voring (Ślimak-Melc) & Iwonka (Pani Ślimakowa) 18. Markus9292 + czym więcej tym lepiej na 90% 19.Staszek & Ania & Sandra mam nadzieje ze nic mi nie wyskoczy 20. 5oul'y także sie pojawią 5oul, Nika & Sara 21. Tomi 528 22. Bromba i spółka 23. Śliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 1. Kosa i Katarzyłka 2. Karolina Zuzia i Paweł 3. Dyziu & Sandra 4. SoulRea & Zuza5 & Nicole & Damian 5. Jaro 6. Foresty 7. Ewa i Lijo 8. Energetyczni 9. CzAkSs&Marzenka 10. sagui & Medrosa 11.Boruta 12.Pop i Agi 13. Kamcio 14. Nem & Edka 15. Dudek& Marzena i dzieciaki 16. Stifler & Alicja 17. Voring (Ślimak-Melc) & Iwonka (Pani Ślimakowa) 18. Markus9292 + czym więcej tym lepiej na 90% 19.Staszek & Ania & Sandra mam nadzieje ze nic mi nie wyskoczy 20. 5oul'y także sie pojawią 5oul, Nika & Sara 21. Tomi 528 22. Bromba i spółka 23. Śliwa 24.Domel - Malwina & Marcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 (edytowane) Sorry za wcięcie się w temat, ale o której i gdzie planowana jest zbiórka?. Edytowane 9 Października 2012 przez Kamcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Kamcio mysle ze spotkamy sie na orlenie w L-ca i polecimy na Swidnice a co do godziny to sie jeszcze ustali co ty nato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Witam. A we wrocławiu o której jest zbiórka do wyjazdu i w jakim miejscu? jeżlei ktoś wie to z góry dzieki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ekipa Legnica wiec jak co to podam numer i się zgadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 A ekipa z Oławy o której startujemy :)pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ekipa Legnica wiec jak co to podam numer i się zgadamy. oko to jak mozna nr tel to na pw a mniej wiecej o kturej byc w Świdnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Nie wiemy jeszcze dokładnie o której będziemy się tam zbierać, ze Świdnicy jest tam około 20 km wiec wyjedziemy tak by być na czas. A tel wyśle na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Wrocek chyba zbiórka na Bielanach (na wylocie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi