Dudek Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 zarezerwuj u leśniczego parking eheheeeheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 ostatnio stalismy w jakies 15 aut na tej polanie pochylej gdzie sa lawki Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 1. Kosa i Katarzyłka 2. Karolina Zuzia i Paweł 3. Dyziu & Sandra 4. SoulRea & Zuza5 & Nicole & Damian 5. Jaro 6. Foresty 7. Ewa i Lijo 8. Energetyczni 9. CzAkSs&Marzenka 10. sagui & Medrosa 11.Boruta 12.Pop i Agi 13. Kamcio 14. Nem & Edka 15. Dudek& Marzena i dzieciaki 16. Stifler & Alicja 17. Voring (Ślimak-Melc) & Iwonka (Pani Ślimakowa) 18. Markus9292 + czym więcej tym lepiej na 90% 19.Staszek & Ania & Sandra mam nadzieje ze nic mi nie wyskoczy :lol: 20. 5oul'y także sie pojawią:lol: 5oul, Nika & Sara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 ostatnio stalismy w jakies 15 aut na tej polanie pochylej gdzie sa lawkiWysłane z mojego GT-N7000 to chyba trafiliście jak nie było zarządcy i gajowego, bo są dość cięci na to. zmieści się i na trawie 30 aut, ale nie wiem czy da się to zrealizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 nie wiem kazali placic po 5 Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Ja jakiś czas temu niedaleko tego parkingu zatrzymałem na dróżce leśnej przy samej drodze, nadjchał leśniczy i mandacik 50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 kazali placic po 5 zl za wjazd Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 ok postaram się dowiedzieć się na dniach co i jak najwyżej zapłacimy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 No to chyba lepiej zapłacić po 5zł niż mandathappy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 spoko 5zł to mało przecież u nas za godzinę trzeba płacić 3zł a tu czas pewnie nieograniczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 byłem wczoraj w leśniczówce po 18, ale nie zastałem gospodarza Postaram się drapnąć go w ten weekend i dam dokładnie znać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Drapaj go:) Ja jak tam jeździłam to nigdy nie płaciłam, ale może miałam farta:P Lepiej się upewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 o tak wtedy w 2007 parkowalismy: a, prosze nie zapomniec o dobrym stroju na wypad w gory, przyklad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Pamiętny Kwiatuszek lololSzkoda, że musiały czekać kilka godzin na dole w samochodzie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 a ilu chopcuf chciało czekać z nimi :-) hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Tak więc Panie które chcą mieć szpileczki muszą zająć się obsługą grilla aby nie siedzieć bezproduktywnie :drunk:kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 jestem za niech się wykażą jak Magda Gessler :grill::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 1. Kosa i Katarzyłka 2. Karolina Zuzia i Paweł 3. Dyziu & Sandra 4. SoulRea & Zuza5 & Nicole & Damian 5. Jaro 6. Foresty 7. Ewa i Lijo 8. Energetyczni 9. CzAkSs&Marzenka 10. sagui & Medrosa 11.Boruta 12.Pop i Agi 13. Kamcio 14. Nem & Edka 15. Dudek& Marzena i dzieciaki 16. Stifler & Alicja 17. Voring (Ślimak-Melc) & Iwonka (Pani Ślimakowa) 18. Markus9292 + czym więcej tym lepiej na 90% 19.Staszek & Ania & Sandra mam nadzieje ze nic mi nie wyskoczy :lol: 20. 5oul'y także sie pojawią:lol: 5oul, Nika & Sara 21. Tomi 528 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 o tak wtedy w 2007 parkowalismy: a, prosze nie zapomniec o dobrym stroju na wypad w gory, przyklad: Dziewczyny troche marzną mogły wziaść szalik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 mam pytanko jeżeli to jest teren otwarty czy nie będzie nikomu przeszkadzać jak zabiorę ze sobą swojego pieska bo nie wiem czy będę miał opiekę dla nie go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 pieska bo nie wiem czy będę miał opiekę dla nie go Tak napisales jak by to byl Ratlerek Piesek mimo gabarytow jest cholernie tolerancyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 swojego pieska lolollolollolol Pieska???? Przecież to jest dinozaur a nie pies:4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 to miał być koń ale nauczył się szczekać :lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 hm,z tego co ludzie piszą,to po prostu przyjedź na nim:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 ale nie ma na czole znaczka BMW :lol::lol::lol: bo mu ukradli :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi