Gość staszek Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 zrobimy ryksze dla mniej wytrwałych :p:p OK i zaprzęgniemy ciebie :-P:-P:-Pkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 1. Kosa i Katarzyłka 2. Karolina Zuzia i Paweł 3. Dyziu & Sandra 4. SoulRea & Zuza5 & Nicole & Damian 5. Jaro 6. Foresty 7. Ewa i Lijo 8. Energetyczni 9. CzAkSs&Marzenka 10. sagui & Medrosa 11.Boruta 12.Pop i Agi 13. Kamcio 14. Nem & Edka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 1. Kosa i Katarzyłka 2. Karolina Zuzia i Paweł 3. Dyziu & Sandra 4. SoulRea & Zuza5 & Nicole & Damian 5. Jaro 6. Foresty 7. Ewa i Lijo 8. Energetyczni 9. CzAkSs&Marzenka 10. sagui & Medrosa 11.Boruta 12.Pop i Agi 13. Kamcio 14. Nem & Edka 15. Dudek& Marzena i dzieciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 ( franc bivaouac)- nocowanie w warunkach polowych Biwak nazwał bym raczej tą imprezę piknikiem...kuogkuogkuog co nie zmienia faktu ,że chętnie przyjedziemy ,żeby się z wami wszystkimi spotkać:bmwsexemofg3:bmw_beer:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 ( franc bivaouac)- nocowanie w warunkach polowychBiwak nazwał bym raczej tą imprezę piknikiem...kuogkuogkuog co nie zmienia faktu ,że chętnie przyjedziemy ,żeby się z wami wszystkimi spotkać:bmwsexemofg3:bmw_beer:p kto wie co lijo postawi i czy ktos nie bedzie musial biwakowac. wiec zeby nie bulo od razu uzylem tego slowa ;-) btw ja mam 12.10 wiec tez cos moge postawic Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 A ja 31.10 :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 A ja 31.10 :drunk: WItaj skorpionie. ..27.10.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Dobra, biorę urlop na poniedziałek bmw_beer:grill::gril::drunk::party:bmw_beer:drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 a Edzia ma uro 25 .10... zaraz wyjdzie ,że trza będzie tydzień wolnego se zrobić...:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Toż to my stamtąd nie wyjedziemy przez tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) 14.10. mam urodziny ja mam 12.10 A ja 31.10 ..27.10 dobra,kiedy mam po was przyjechać,mam turasa,kilku wejdzie na raz,to na pare kursów obrócimy,tydzień wam starczy?:lol: a tak BTW,wy na górę się wybieracie,yhmm:p Edytowane 15 Września 2012 przez dirty.73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 ..ja niestety nie wiem czy bede bo pazdziernik mam wywalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Dobra, biorę urlop na poniedziałek bmw_beer:grill::gril::drunk::party:bmw_beer:drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk: może weź na cały tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 No to widzę ze urodziny będą ciekawe bmw_2bmw_beerbmw_2 Zabieram co nieco dla zainteresowanych świętowaniem :drunk::drunk::drunk: Będzie ...... Ważenie - Skorpionów Dodam tylko wisienkę na tort. Ewa ma urodziny 23.10 Także do zobaczenia kuogkuog kuog P.S. Na górę bym się przeszedł co by nie było Plecak z zaopatrzeniem i jedziemy :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 No niestety mój młody będzie po czasie bo rodzony jest 01.10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Postaram sie być. Bedzie to moja pierwsza impreza zapoznawcza 1. Kosa i Katarzyłka 2. Karolina Zuzia i Paweł 3. Dyziu & Sandra 4. SoulRea & Zuza5 & Nicole & Damian 5. Jaro 6. Foresty 7. Ewa i Lijo 8. Energetyczni 9. CzAkSs&Marzenka 10. sagui & Medrosa 11.Boruta 12.Pop i Agi 13. Kamcio 14. Nem & Edka 15. Dudek& Marzena i dzieciaki 16. Stifler & Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voring Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 1. Kosa i Katarzyłka 2. Karolina Zuzia i Paweł 3. Dyziu & Sandra 4. SoulRea & Zuza5 & Nicole & Damian 5. Jaro 6. Foresty 7. Ewa i Lijo 8. Energetyczni 9. CzAkSs&Marzenka 10. sagui & Medrosa 11.Boruta 12.Pop i Agi 13. Kamcio 14. Nem & Edka 15. Dudek& Marzena i dzieciaki 16. Stifler & Alicja 17. Voring (Ślimak-Melc) & Iwonka (Pani Ślimakowa) Na 96% będziemy...muszę tylko ogarnąć temat z elektryka Tak jak wyżej kolega...Będzie to nasz pierwszy spocik z zacnym gronem :)bmw_2 Ps. Postaram się od siebie kilka miłośników zwerbować uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 No to się gruba lista szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 czym więcej tym lepiej bmw_beer:grill::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 (edytowane) No i pięknie Mam 10km do tego miejsca na 90% będę, a z kim to się okaże Czym więcej tym lepiej ;] Tak jak wyżej kolega napisał Więc postaram sie ;] Edytowane 19 Września 2012 przez Markus9292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 No i pięknie Mam 10km do tego miejsca na 90% będę, a z kim to się okaże Czym więcej tym lepiej ;] Tak jak wyżej kolega napisał Więc postaram sie ;] Rozumie że można Cie dopisać: 1. Kosa i Katarzyłka 2. Karolina Zuzia i Paweł 3. Dyziu & Sandra 4. SoulRea & Zuza5 & Nicole & Damian 5. Jaro 6. Foresty 7. Ewa i Lijo 8. Energetyczni 9. CzAkSs&Marzenka 10. sagui & Medrosa 11.Boruta 12.Pop i Agi 13. Kamcio 14. Nem & Edka 15. Dudek& Marzena i dzieciaki 16. Stifler & Alicja 17. Voring (Ślimak-Melc) & Iwonka (Pani Ślimakowa) 18. Markus9292 + czym więcej tym lepiej na 90% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 1. Kosa i Katarzyłka 2. Karolina Zuzia i Paweł 3. Dyziu & Sandra 4. SoulRea & Zuza5 & Nicole & Damian 5. Jaro 6. Foresty 7. Ewa i Lijo 8. Energetyczni 9. CzAkSs&Marzenka 10. sagui & Medrosa 11.Boruta 12.Pop i Agi 13. Kamcio 14. Nem & Edka 15. Dudek& Marzena i dzieciaki 16. Stifler & Alicja 17. Voring (Ślimak-Melc) & Iwonka (Pani Ślimakowa) 18. Markus9292 + czym więcej tym lepiej na 90% 19.Staszek & Ania & Sandra mam nadzieje ze nic mi nie wyskoczy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 czy ktos miejscowy moze ogarnac czy tam wjedzie ok 30 aut? Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Kosa zależy która godzina, na parkingu w godzinach od 8 do 17-18 jest dość tłoczno, jeżeli nie będzie super extra gites fajowskiej pogody to nie zjedzie sie grom turystów. Tzn chodzi Ci pewnie o parking który nie raz widział dużo większe oblężenie. Jeżeli będzie duży problem to pogadam z leśniczym, może pozwoli zaparkować nasze auta na swoim podwórku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 No w niedziele zawsze jest troche aut jak jest pogoda, ale nawet jak będzie trochę turystów sie się zmieści ok. 30 aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi