Dudek Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Witam, Nie wiem czy w dobrym miejscu zakładam temat ale mam pytanko i proszę o pomoc gdzie moge kupić dłuższe śruby do felg we Wrocku chciałbym wstawić dystanse no i oczywiście potrzebuje dłuższe śruby. Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 na pewno auto giełda sam kiedyś tam kupywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 http://www.stylauto.pl/ Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 dzięki dzięki kurcze same śruby ponad 100 no ale cóż zrobić jak nie dużo więcej muszę dokładnie zmierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 NorAuto na Bielanach, D&W na Borowskiej, albo popytaj w punktach gdzie robia opony. Kiedys potrzebowalem to mi sprzedali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 dzięki dzięki kurcze same śruby ponad 100 no ale cóż zrobić jak nie dużo więcej muszę dokładnie zmierzyć no 20 niewymiarowych srubek od 3 zl w gore lub szukaj na allegro Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 A od er5 nie są długie pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 podjadę na borowską jak tylko zmierzę jakie długie mają być tylko na razie pogoda nie pomaga bo cały czas leje oczywiście zerknę na jakieś stronki aukcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 ori sruba + grubosc dystansu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 no własnie wiem tylko na przód chcę wrzucić 4-8mm to nie wiem czy śruba wystarczy czy też kupować ma tył plan 16-20mm zobaczę jak założę ile będzie wystawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Witam jak chcesz tanio kupić normalne śruby do felg to w lutyni koło wrocławia naprzeciwko wropolu jest mała firma która zakuwa węże ciśnieniowe i takie różne ******ły i tam mają też śruby do kół i mają je w normalnej cenie. Ja u nich kupowałem 70mm śruby po 5zł za sztuke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 A tu masz linka do ich ogłoszenia na alledrogo Śruby do kół, felg długie....do 65mm gwintu. (2587871907) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi