kakojka Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Witam , Przy prędkości 90 - 100 zaszyna strasznie drżeć kierwonica , powyżej już drzy całe auto. :?: Byłem dzisiaj sprawdzić wyważenie i "jajowatość" kółek i nic nie stwierdzili. Może macie jekieś pomysły na przyczyny i ewentulane orienatcyjne koszty jakby co.. i gdize ewentualnie we Wrocławiu można by to zrobić. Kurde - nowy nabytek i nie chciałbym się zrazić. uklon_bmw <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 czyli sprawdz wał napedowy, raczej to bedzie wal [ Dodano: 14 Listopad 06, 00:13 ] a jesli ci szarpie kierownicą to moze masz krzywe kola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehoo Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 mam taką sama sytuacje i sprawdzalem jajowatośc kol, wywazanie kol,wywazenie wału,zawicho i nic. Po obserwacjach uznałem ze jest to skrzynia wiec zobacz czy u ciebie tez tak sie robi..ale narazie nie jestem pewnien bo nie mam kasy zeby ładować w naprawe(student) a po za tym nie mam pewnosci ze to jest to i niechce sie ładować w koszty. U mnie najwieksze drgania sa na 5 biegu. Koledzy z forum kazali sprawdzic jeszcze wydech , ale ja wąpie ze to moze robic wydech. Mam jeszcze jedną możliwość ze jest to zle ustawiona zbierzność (u mnie sie przestawia bo mam "sinenbloki"<nie wiem jak sie to pisze>, podróbki i musze je obrócić o 180 bo one nie są pełne. Własnie oddałem auto do mechanika i przeprasuje mi to na nowo i da nowe gumy- tym razem solidne. pozdrawiam i napisz jak do czegos dojdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 u mnie sie przestawia bo mam "sinenbloki"<nie wiem jak sie to pisze>silentblocki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehoo Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 http://forum.maxbimmer.pl/topics19/drgania-calego-bmw-pomocy-vt2885.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi