Nem Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Wlasnie sciagnalem Slender'a bo ostatnio o nim glosno. Obejzalem filmiki na YT. Jakos niezrobily na mnie wrazenia. Mimo wszystko gre sciagnalem. Sluchawki na glowe volume na maxa i gierczymy. Po okolo 7min jak wystrzelilem z fotela przestawiajac po drodze laptopa i kilka innych rzeczy na biurku zrozumialem dlaczego ostatnio mowi sie o tej grze. â¢â¢ Slender - pobierz za darmo grÄ Slender - KwaGRAns - VonZay - Gamezilla.pl Slender Game Naprawde polecam tym co sie lubiac "BAC" P.S Edka dalej zemnie lacha drze... Poczekam az zagra haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 skuszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 jutro jestem u ciebie z pen drajwem :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 jutro jestem u ciebie z pen drajwem sznurowek nie zawiazesz a gra ci sie sciagnie. 60mb zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Zeby byl efekt to trzeba usiasc w nocy jak jest cicho, wlaczyc porzadne glosniki i cisnac, mozna po piwie, albo po czyms wiecej to wtedy mozna sie juz masakrycznie wkrecic. 5x bardziej boi sie ten co trzyma myszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 sznurówek nie zawiazesz a gra ci sie sciagnie. 60mb zajmuje spoko spoko ale ja chciałem do ciebie wpaść z browarem pogadać o tej grze :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Ściągam. Jak coś mi się stanie, Młoda założy Ci sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 A też zaciągnę. Zobaczymy, czy po tylu filmikach coś mnie ruszy:p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi