Gość dirty.73 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 (edytowane) muszę dojechać do Komorowic,gogel pokazuje mi taką trasę,naprawde muszę robić to koło?(lubań-komorowice) Mapy Google mało tego,nawigacja mi wykrzyczała,że muszę zezwolić,na jazdę drogami gruntowymi:| a druga rzecz,co mam robić we Wrocku ,w poniedziałek,od 8 do 15 :-P:-P Edytowane 10 Września 2012 przez dirty.73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 a druga rzecz,co mam robić we Wrocku ,w poniedziałek,od 8 do 15 Możesz pojezdzic po galeriach, połazic po rynku, isc na lody he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 szkoda że nie mam wolnego bo mógłbyś wsiąść kompa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Trefna mapke dales, bo trasy nie pokazuje Ja jak zawsze musialem czekac to wlasnie albo po jakis galeriach, cos trzeba bylo zalatwic czasem, duzo gazet mialem dodatkowo, dasz rade lepiej we Wrocku od 8-15 jak w cynkowni od 6 do 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Ja bym na twoim miejscu polazł do Aquaparku na 4 godzinki, tak byś się zrelaksował że by Ci pięty spuchły :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 a dostałeś wizę do Wrocławia kuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzechor Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 a druga rzecz,co mam robić we Wrocku ,w poniedziałek,od 8 do 15 :-P:-P Jak nie masz co robić, to możesz zabrać laptopa z całym sprzętem i pokazać mi jak INPA działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Trefna mapke dales, bo trasy nie pokazuje no gogel daje od razu na główną,trzeba wpisać lubań-komorowice a dostałeś wizę do Wrocławia mam paszport polsatu:p pokazać mi jak INPA działa można pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 ja bym się drzemnął, a od 8 do 15 zdążysz sięnaprać i wytrzeźwieć. Grzech pytać co można tam robić, chyba że jedziesz z Osobą Towarzyszącą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Dirty a może już czas zmienić nawigację jeśli chodzi o mapę która ma mieć dużo małych mieścinek to polecam tylko mapę polski a nie całej europy wgrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 chyba że jedziesz z Osobą Towarzyszącą powiem tylko,że w Komorowicach,jest klinika onkologiczna:( ale to chyba nic poważnego...chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Łoooo matko, znów się popisałem, sorka. wiszęCi pepsiaka, Ty bezalkoholiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi