zielak Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Siemanko Bardzo zainteresowała mnie ta oferta Oferta - BMW 320 - zarejestrowany i opłacony,w bardzo dobrym stanie technicznym,więcej info 661929985 i pisze do was z prośbą o pomoc w ocenie ? ktoś zna może to auto ?? czy coś zauważyliście na zdjęciach niepokojącego ?? Z góry bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Cena atrakcyjna, ale już na 1-szym zdjęciu widać, że miał jakąś przygodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Dokładnie jak pisze Jaro. Z drugiej strony czego można oczekiwac po takiej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Nie no pewnie, cena na tyle niska, że można dorzucić parę tysi żeby dopieścić... Wysłane z mojego GT-I9100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 W Polsce nie ma aut bezwypadkowych Fajna i srebrna i dobra cena obejrzeć, zapłacić , kupić cieszyć się tankować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Znalazłem jeszcze dwie co o nich sądzicie ??? BMW 320d SEDAN Z NIEMIEC SUPER STAN WROCŁAW (2617888587) - motoAllegro Oferta - BMW 320 - Witam mam do sprzedania BMW E46 320d (136KM). Samochód posiada bardzo ładny czarny kolor mettalic, wnętrze czyste zadbane,stoi na 16 Z góry dziękuje za odp ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Widać, że oba kombiaki po dzwonach - pytanie tylko jak mocnych, oraz kto, jak i na czym je poskładał do kupy? Sedanik wygląda znośnie i cena też akuratna - szkoda tylko, że na zwykłych stołkach. Zapytaj o VIN, to się rozkoduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) Mam Vin do tej granatowej prosił bym o rozkodowanie ) : WBAAL71030KE59398 Z Góry wielkie dzęki Jeszcze taką Znalazłem co sodzici o niej ?? ---------> BMW E46 2.0 d/AC SCHNITZER (2627225648) - motoAllegro Edytowane 12 Września 2012 przez zielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Wsumie ciekawy ten sedan. Zajefajna felga do tego Mpak 1. Pytanie tylko jak bardzo zmienilo sie to auto w przeciagu 5 lat. Foty sa z 2007r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Mam Vin do tej granatowej prosił bym o rozkodowanie ) : WBAAL71030KE59398 Z Góry wielkie dzęki Składanie Dane pojazdu Art. Wartość Numer podwozia WBAAL71030KE59398 Kod typu AL71 Typ 320D (EUR) Typoszereg E E46 (4) Seria 3 Rodzaj konstrukcji LIM Układ kierowniczy LL Drzwi 4 Silnik M47 Pojemność skokowa 2.00 Moc 100 Napęd HECK Skrzynia biegów MECH Kolor ORIENTBLAU METALLIC (317) Tapicerka STOFF FLOCK RAUTE/ANTHRAZIT (E3AT) Data prod. 1999-05-15 Składanie Wyposażenie Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką S279A LM RAEDER/STERNSPEICHE 45 Obr. BMW, st. le. nie zd. do j. po uszk. S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu S354A GRUENKEIL-FRONTSCHEIBE Szyba przednia ziel. z klinem ziel. S411A FENSTERHEBER,ELEKTRISCH VORN/HINTEN Siłownik szyby elektryczny przedn/tylny S415A SONNENSCHUTZROLLO FUER HECKSCHEIBE Roleta przeciwsłoneczna tylna S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S660A RADIO BMW REVERSE Radio BMW Reverse (C42) L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy/Austria S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki Składanie Wyposażenie seryjne Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S305A FERNBEDIENUNG F.ZENTRALVERIEGELUNG Pilot do zamka centralnego S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku Bardzo prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Foty sa z 2007r Chyba, ze koles daty nie przestawil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 (edytowane) zielona sprzedana w przeciągu 4h od wyst aukcji... co sodzicie o tej niebieskiej ??? Chłopaki znalazłem jeszcze taką Oferta - BMW 320 - Witam mam do sprzedania Bmw 320d z 1999 roku. Auto przyjechało z Niemiec na kołach co świadczy o jego bdb stanie technicznym. Wnę co o niej sądzicie ???? Powiedzcie mi co widzicie po zdjęciach Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI Edytowane 13 Września 2012 przez zielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi