Pavo71 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Witam. Sprzedam silnik m57 z wtryskami, turbo i sterownik ecu ale bez alternatora i tym podobnych drobnych rzeczy . Turbo w bdb stanie. Wtryski sprawdzane w serwisie 5 jest w idealnym stanie jeden minimalnie leje ale ogólnie też są w bardzo dobrym stanie. Silnik kupiony w PZ Mobile w Jarocinie po przebiegu 160tys km. Miał iść do mojego auta jednak trafił się okazyjnie silnik m57tue2 z biturbo i ten motor jest mi zbędny. Na silnik jest gwarancja rozruchowa tak jak na wtryski turbo i ecu. Więcej info przez priv wiadomość lub 793-565-191. Możliwość montaż silniku w innym aucie u mojego znajomego !! Zdjęcie podglądowe. Zdjęcie silnika , wtrysków , turbo mogę przesłać na priv. Cena za cały zestaw 3499 zł . Oddzielnie drożej tj : Silnik 1700 zł , turbo 800 , wtryski 1200. Dla forumowiczów rabat !! [ATTACH=CONFIG]22263[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavo71 Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Up nowa cena zestaw 2700 zł. Sam silnik 1300 , wtryski 800 , turbo 800 !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 podaj mi numery wtrysków :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavo71 Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Postaram się podać jutro ale raczej sprzedam cały zestaw ponieważ mam m57tue2 do kupienia i chce sie całości pozbyc a wtrysków na samym koncu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi