MasterTDS Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Witam, mam duzy problem ze swoja przekldania - mianowice leje strasznie mocno z pod oslony tej ktora idzie juz na drazek. Guma z jednej strony jest calkowice luzna i go zniej cieknie ciurkiem plyn(lata swobodnie) jakby cos.z niej wypadlo? Czy mial ktos podobna usterke? Czy obejdzie sie bez regeneracji ? Prosze o jakies sugestie. Jutro dolacze fotke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Nie obejdzie się bez regeneracji. Na Twoim miejscu od razu kupiłbym zregenerowaną od E36. Będziesz miał lepszy skręt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Po prostu się rozsypała regeneracja lub juk jak pisze Lijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterTDS Opublikowano 8 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Kurde to mnie zmartwiliscie strasznie bo to niestety duzy koszt Jest ktos w stanie polecic gdzie to naprawic we Wroclawiu ? Czy wystarczy samo uszczelnienie? Jaki byłby koszt takiej zabwy - bo wydaje mi sie ze smialo okolo tysiaka pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszjo5g Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Ja kiedyś kupowałem zestawik uszczelniaczy do magla w serwisie właśnie do e30 koszt chyba 220 z groszem do tego jakiś magik który to poskłada Z tym że u mnie ciekło ale nie lało się jakoś mega bardzo tak że może najpierw lepiej zasięgnąć opini szpeca czy dadzą radę uszczelniacze :lol:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszjo5g Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 A robiłem to u ziomka Dydek autoserwis Gościu jest mega magikiem Stacjonuje koło pętli 128 nie daleko polaru nie pamiętam ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterTDS Opublikowano 8 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 A ile cie to wszystko kosztowalo? Podjade do specow od regenrecji i zapytam co sie z tym da zrobic ,bo chyba samemu nic z tym nie wymysle :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Tu masz komplet uszczelek: Komplet uszczelek przekładni kierwoniczej BMW E30 (2613582394) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. A tu masz co należy jeszcze z nią zrobić, tj. wymienić łożyska http://www.maxbimmer.pl/f65/e30-strzela-wspomaganie-14247/ Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszjo5g Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Pamiętam że uszczelki ok 220 zł nie pamiętam ile za robotę ziomuś skasował ale raczej dramatu nie było Nie wiem czy nie pokusił bym się o oryginały Uszczelniacz wybieraka wymieniałem 2 razy w ciagu roku kupiłem w serwisie za 35 zł i jest git A z tym maglem od e36 to piękna sprawa warto przemyśleć czy opłaca się to robić czy nie lepiej zapiąć od e36 PZDR:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Przy takich cenach regeneracji jak piszesz, to wolałbym kupić magiel od e36. Kasy jeszcze zostanie, a powinien pojeździć jeszcze długo. Do tego nie trzeba tyle kręcić kierownicą. Sam utrafiłem razem z dobrymi drążkami i końcówkami po cenie mniejszej niż magiel e30 i jestem b. zadowolony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterTDS Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Wybor padnie na regeneracje/uszczelnienie ze wzgledu ze nie chce mi sie kombinowac z maglem od e36. A to ze wzgledu ze autem robie 2-4 tys km rocznie bmw_1Ma moze ktos jakies zdanie/opinie na temat warsztatow zajmujacych sie regeneracja we Wrocku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi