gregor11 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 witam mam bmwe36 w Anglii spalił mi sie silniczek szyby lewej czy taki sam jest w europejczykach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 tak to jest to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Jak wyżej,jest taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor11 Opublikowano 8 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 dzięki panowie wiec pozostaje zamówic z allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor11 Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 panowie zrobilem zdjęcie mojego silniczka to jest strona lewa ja mam anglika czyli drzwi pasażera chcem zamówić z allegro i tat na moje sa inne te silniczki tzn mój lewy wygląda jak w polsce prawy na moje ocencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Silniki są takie same nie ma żadnej różnicy :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Tylko sam mechanizm się rożni ale sama elektryka czyli silniczek jest identyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi