Nem Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Ot taki niby gadget ale dla hardcorowego gracza jest idealna. Cena w porownaiu do innych myszek gamingowych jest OK. Parametry tez ma fajne. Swietna sprawa na prezent wsumie. Level 10 M: Niesamowita mysz zaprojektowana przez BMW / CD-Action - Ciekawostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Ale bajer szkoda że ja już nie mam czasu żeby w coś pograć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 swietna, ponoc ma kosztowac tyle co saitek cyborg rat 9 lub 7 czyli 300-400 pln (inf.Chip) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Level 10 M dostępna jest już w USA oraz w Europie i kosztuje 99 dolarów (około 334 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 u nas za tą kwotę będzie dopiero w 2015 roku :4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 SoulRea - to tylko przeliczenie. W rzeczywistości musisz doliczyć do tego koszty transportu, marżę sprzedawcy, cło i kupę innych kosztów narzuconych przez nasze wspaniałe państwo - i wyjdzie Ci coś koło 400 zyli, albo więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Jeszcze parę lat temu jak grywałem w Wow-a to bym za takiego gryzonia dał bym siebie rękę obciąć. Na szczęście były dostępne już pady które ułatwiały życie. [ATTACH=CONFIG]22256[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 saitek cyborg rat 9 lub 7 Uzywam 7 i uwazam ze to sa zajefajne myszy, a ta od BMW oferuje nawet wiecej za podobne pieniadze Jeszcze parę lat temu jak grywałem w Wow-a Po paru latach do tego wrocilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Po paru latach do tego wrocilem Jaki server Nem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 6 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 ToD:Wotlk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 8200 dpi masakra ciekawe jaki hardcore działa przy takiej rozdzielczości:) Ja przy 4000 dpi już lekko nie ogarniam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi