BASTARS Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Spoko Forest, każdy niech sobie płaci jak mu pasuje, nic nie załatwiaj , a 13ta może być bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 ja wiem, że ostatnio były problemy z kuponami... ale to raczej wina zamieszania. Tym razem każdy pilnuje własnego tyłka i będzie git. Jaro ja chętnie odkupie kupon czy dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 ja wiem, że ostatnio były problemy z kuponami... ale to raczej wina zamieszania. Tym razem każdy pilnuje własnego tyłka i będzie git.Jaro ja chętnie odkupie kupon czy dwa Ok. Jak Forest potwierdzi, że jest rezerwacja to zadzwonię i prześlę im kody. 2 chętne osoby już są, a więc mam jeszcze dla 2 osób... Jak co to rezerwuje dla Ciebie (dla jasności 1kupon = 2x10minut) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 To ja Jaro mogę wziąć od Ciebie jednego grupona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 To ja Jaro mogę wziąć od Ciebie jednego grupona Oki. A więc moje grupony właśnie się skończyły.... To daj cynk Forest jak już zarezerwujesz to podeśle im kody... Tapnięte S dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Dzwoniłem. Dla 9-ciu osób, 2 przejazdy możemy zarezerwować ale dopiero od 14.30. Dawać szybko znać czy pasuje. Najwyżej przesuniemy o 30 minut Najta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Pasuje Tapnięte S dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 A jak reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Pasuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Właśnie wróciłem , mi pasuje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 *****...tor wolny dopiero od 15.00 :bag::bag::bag: Zarezerwowałem by znowu się nie przesunęło na 16.00...Mamy byc na miejscu najpóźniej 14.45. Wszyscy z Grupołonami standardowo - wysłac do nich wcześniej kody i miec je przy sobie wydrukowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 To co przesówamy godzine najta czy zostawiamy i dolecimy na Magnolie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Zostawmy tak jak jest. Około 15.30 chyba skończymy więc w sam raz by dojechac na Dominikańską i poleciec z resztą ekipy na Magnolię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Ja swoje kody wysłałem, a więc mam grupony na 10 przejazdów po 10minut, a więc dla 5 osób. Czyli ja, Bastars, Energy, MrSiwek i Lijo.(cena tak jak kupowałem, a więc 33zł za 2x10minut) Będę napewno z pół godziny przed żeby dograć sprawę To do zobaczenia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Ja swoje kody wysłałem, a więc mam grupony na 10 przejazdów po 10minut, a więc dla 5 osób. Czyli ja, Bastars, Energy, MrSiwek i Lijo.(cena tak jak kupowałem, a więc 33zł za 2x10minut) Będę napewno z pół godziny przed żeby dograć sprawę To do zobaczenia dzięki wielkie... też przyjade wcześniej- to oddam Ci pieniążki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Mi też pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) 1. Lijo 2. Jaro 3. Kosa 4. Tomson 5.Energy 6. BASTARS 7. mrsiwek 8. Paweł Jeśli jest jeszcze ktoś kto chciałby wziąć udział w zawodach - mogę odstąpić swoje miejsce z listy... Edytowane 14 Listopada 2012 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Hej , bardzo Was przepraszam ale nie dam rady dziś przyjechać na małą monze , jestem poza Wrocławiem i nawet nie wiem czy bede pod magnolią . Zyczę dobrych czasów i udanego spotu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) Mam nadzieję, że znowu nie będzie problemów typu - tor był zarezerwowany na tyle osób a jest tyle, rezerwację trzeba opłacić... 1. Lijo 2. Jaro 3. Kosa 4. Energy 5. BASTARS 6. mrsiwek 7. Paweł Edytowane 18 Listopada 2012 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Mam nadzieję, że znowu nie będzie problemów typu - tor był zarezerwowany na tyle osób a jest tyle, rezerwację trzeba opłacić...1. Lijo 2. Jaro 3. Kosa 4. Energy 5. BASTARS 6. mrsiwek 7. Paweł to jeśli tak będzie to nie będziemy jeździć- szkoda:? ja zaraz wychodzę i jadę na Monzę- później na dominikańską... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Dzięki chłopaki za fajną jazdę, sorki że musiałem szybko zawijać, ale trzeba trochę się kimnąć przed pracą, do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Oficjalne wyniki III Rundy Maxbimmer Cup: 1 wyścig: 1 Pawel 30.456 2 BASTARS 30.615 3 Kosa 30.697 4 LIJO 30.924 5 mrsiwek 31.122 6 Jaro 31.983 7 energy 32.213 8 maras 34.227 2 wyścig: 1 Pawel 30.086 2 BASTARS 30.144 3 LIJO 30.285 4 Kosa 30.440 5 mrsiwek 30.621 6 Jaro 31.165 7 energy 31.625 8 maras 32.371 Wielkie dzieki za kolejna dawke emocji i rywalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 dzięki za fajną zabawę sprawdź jak możesz jeszcze raz wyniki 1 wyścigu... bo z tego co pamiętam byłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Ja również dziękuję za kolejną dawkę emocji. Jak zwykle zabawa była przednia. Pozdrawiam i do zobaczenia Tapnięte S dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi