Forest Opublikowano 10 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 10 gokartów pojedzie w jednym biegu ? Mogę dopisać się jeszcze do listy? Nie ma takiej opcji. Maksymalna ilość gokartów na torze - 9. Taki szybki, karci MIG'i a na listę nie zdążył się wpisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 kurcze szkoda... może ktoś chce zrezygnować ? A może jest opcja jechać przed lub po Waszym biegu... ile czasu jeździcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 2x10 minut. Po nas mają jeździc Bimmerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 kurcze szkoda... może ktoś chce zrezygnować ?A może jest opcja jechać przed lub po Waszym biegu... ile czasu jeździcie? Zawsze możesz podjechac i pokibicować Ja tak ostatnio zrobiłem bo nie załapałem się na 1szą rundę Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 kurcze szkoda... może ktoś chce zrezygnować ?A może jest opcja jechać przed lub po Waszym biegu... ile czasu jeździcie? Jak co to mOżesz wskoczyć na moje miejsce, bo moja mama ma urodzinki i ide na imprezkę. Ja pojadę w tygodniu,a więc nadal biorę udział w zabawie. Pozdr Tapnięte S dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Jak co to mOżesz wskoczyć na moje miejsce, bo moja mama ma urodzinki i ide na imprezkę. Ja pojadę w tygodniu,a więc nadal biorę udział w zabawie. PozdrTapnięte S dwójką Noo to wielkie dzięki za miejsce. Bardzo się cieszę Teraz pyt do Foresta... kod z grupona do Ciebie czy do nich na meila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Wyślij do nich na email i powołaj się na moją rezerwację. Powiedz, że jeden zawodnik odpadł i jesteś za niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Forest - a wyślesz ten kupon za mnie, ten który mam od Ciebie odkupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Tak. Wydrukuję i wezmę ze sobą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Ja na gokartach będę w środę 24. wyniki wkleję żeby potwierdzić czas jaki zdobyłem A więc oczywiście nie rezygnuję z zabawy Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Ja na gokartach będę w środę 24. wyniki wkleję żeby potwierdzić czas jaki zdobyłem A więc oczywiście nie rezygnuję z zabawy Pozdr Oczywiście nad króliczkiem będzie czówała komisja w mojej osobie:twisted: No, a z resztą ekipy widzimy się w niedzielę happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Wyślij do nich na email i powołaj się na moją rezerwację. Powiedz, że jeden zawodnik odpadł i jesteś za niego. zrobione bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 W związku z powtarzającymi się na pw pytaniami odnośnie zbliżających się II urodzin Małej Monzy i naszej rezerwacji - pragnę poinformowac, że jest aktualna, niezagrożona i nic się nie zmieniło. Dziś potwierdziłem to telefonicznie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 o której w niedziele??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 na 13tą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) Ktoś z Was wybiera się wczesniej na tor , zobaczyć atrakcje związane z urodzinami małej monzy a mianowicie : Niedziela 28.10.2012 (Odcinek Specjalny) Zapraszamy na jazdy pokazowe profesjonalnych kierowców! gość specjalny: Grzegorz Grzyb 9:30 – briefing z zawodnikami „Odcinka Specjalnego” 10:00 – jazdy gokartami wyścigowymi zawodników teamu D&D Motorsport Polska 10:15 – bolid R05 - wykonany przez Studentów Politechniki Wrocławskiej 10:30 – jazdy profesjonalnych kierowców rajdowych: Grzegorz Grzyb, Sławomir Jarek „ Virnik”, Aleksander Jaroszewicz, Sylwester Płachtyka, Paweł Stalmach 11.00 –jazda pokazowa samochodów ekskluzywnych 12.00 -13.00 - jazda pokazowa dzieci (wewnątrz hali) 13:00 - profesjonalna jazda BMW Klubu - Maxbimmer (wewnątrz hali) 12.00 - 15.00 - jazda z Co-Driverami Edytowane 27 Października 2012 przez Tomson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 13:30 - profesjonalna jazda BMW Klubu - Maxbimmer (wewnątrz hali) Ja tam profesjonalistą nie jestem no ale i tak trzeba będzie się postarać happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malwina Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Wy chłopaki jeździcie o 13 a dziewczyny po was tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Wy chłopaki jeździcie o 13 a dziewczyny po was tak?? Tak. Skończą Bimbry, wskakują na tor Bimmerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Tak dla przypomnienia wszystkim zapominalskim , dziś zmiana czasu :drunk: można dłużej pobalować kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malwina Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Spoko nawet nie wiedziałam ze przestawiamy zegarki. dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Troche się boje samej siebie w tym gokardzie bo beda mnie co chwile zbierac z opon ale coz... juz nie moge zrezygnowac lolol Do zobaczenia jutro bimbry i bimmerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Seba.. my nie damy rady pojechać..bo jade po felgi.. Domel pojedzie 2 razy za nas..... zadzwonie jeszcze rano...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 ehh Dyziu... felgi nie zając- mogłeś umówić się na następny dzień albo chodziać na inną godzinę:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Seba.. my nie damy rady pojechać..bo jade po felgi lolollolollolollolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi