Forest Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 28 październik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ja też proszę 28.10 Kiedy liste robimy? Ja już chcę się wpisać żeby mnie nie ominęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Maxbimmer Cup 28 październik 1. Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Maxbimmer Cup 28 październik 1. Forest 2. Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Maxbimmer Cup 28 październik 1. Forest 2. Jaro 3. Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Maxbimmer Cup 28 październik 1. Forest 2. Jaro 3. Kosa 4. Tomson PS. tym razem postaram sie nie rozwalać toru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Maxbimmer Cup 28 październik 1. Forest 2. Jaro 3. Kosa 4. Tomson 5. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Maxbimmer Cup 28 październik 1. Forest 2. Jaro 3. Kosa 4. Tomson 5. Paweł 6. Lijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Widzę lista się zapełnia, więc pozwolę sobie dopisać Bastarsa, bo wiem, że chłopak też chce pojeździć :lol: Maxbimmer Cup 28 październik 1. Forest 2. Jaro 3. Kosa 4. Tomson 5. Paweł 6. Lijo 7. Bastars 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ja prawie zawsze jestem na tak:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Sebastian zrobisz rezerwację ? myślę że część będzie korzystać z grupona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Maxbimmer Cup 28 październik 1. Forest 2. Jaro 3. Kosa 4. Tomson 5. Paweł 6. Lijo 7. Bastars 8. Energy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Sebastian zrobisz rezerwację ? myślę że część będzie korzystać z grupona ...myślę, że wszyscy Ja łyknąłem sobie od razu na listopadowy wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Sebastian zrobisz rezerwację ? Jeśli chodziło Ci o mnie - nie ma sprawy, zadzwonię dzisiaj i zarezerwuję na 13.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek8 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Maxbimmer Cup 28 październik 1. Forest 2. Jaro 3. Kosa 4. Tomson 5. Paweł 6. Lijo 7. Bastars 8. Energy 9. Jacek8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Jeśli chodziło Ci o mnie - nie ma sprawy, zadzwonię dzisiaj i zarezerwuję na 13.00. A jeśli o mnie , to pewnie już Forest to zrobił :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Zarezerwowane godz.13.00, 28 październik (niedziela) Kto będzie korzystał z Groupona musi wcześniej wysłac jego kod na email rezerwacja@malamonza.pl i podac rezerwację na nazwisko Foryś Groupon w dniu jazdy trzeba miec wydrukowany przy sobie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Forest może zaklepać jazdę po nas dziewczynom? Karolinie też wziąłem grupona, to mogły by mieć 20min po nas, jak nie dadzą rady to my będziemy mieli dodatkowy przejazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Nie ma problemu tylko dajcie znac kto dokładnie jeździ z Bimmerek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 j_efka Ewa jeździ!! I to jest dla mnie mega!! kuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Forest zamówiłeś dla dziewczyn tor, jest nas siedem. Jak nie to ja mogę to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Nie zamawiałem. Jutro to zrobię Chyba, że będziesz pierwsza Młoda, Sandra, Basia i Edka będą korzystały z Groupona, nie wiem jak reszta...A trzeba to zgłosic wcześniej i podac numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 (edytowane) tak jak Paweł pisał ja też korzystam z gupona, ale on już zgłosił nas. Mamy Ci podać na PW czy same mamy to załatwić? j_ efka zastanawia się nad korzystaniem z grupona da znać do jutra. Jak możesz to zadzwoń i zamówhappy_bmw Edytowane 8 Października 2012 przez Karolcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Wrzuccie tu jakąś końcową listę bym wiedział na ile Bimmerek z grouponami rezerwowac tor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 10 gokartów pojedzie w jednym biegu ? Mogę dopisać się jeszcze do listy? Ile czasu jeździcie ? Kupiłem na gruponie 3x10min wystarczy ? ( ostatnio po takiej jeździe 3 dni mnie ręce bolały :bag:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi