BASTARS Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dzięki za spotkanie wszystkim, gratulacje dla "zawodowca Kornika" , Forest strona nie śmiga , upublicznij ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) A teraz? https://picasaweb.google.com/110375461609887935712/MaxbimmerCup30Wrzesnia2012 Edytowane 30 Września 2012 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jeszcze nie , może muszą się pobuforować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 super . Dzieki za spotaknie i do następnego . PS. Forest a filmik wrzucisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek8 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ale kicha. Szczerze to jak patrzę na tą tabelę to odechciało mi się dalszych wyścigów.:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Forest a filmik wrzucisz ? Kosa pewnie to zrobi Ale kicha. Szczerze to jak patrzę na tą tabelę to odechciało mi się dalszych wyścigów. Jacek nie załamuj się, trening czyni mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jacek nie poddawaj się , pośmigasz jeszcze kilka razy to będziemy się pocić przy tobiebmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dokładnie. Trening i trochę szczęścia i będzie git. Mi też dzisiaj poszło średnio. Lepszy czas miałem ostatnio jak jeździliśmy z dzieciakami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 świetna zabawa dzięki za udaną rywalizację wrzucamjuż na YT filmik z samego wyścigu, nic nie przerabiam, wiem ze to zabawa itp ale jak to robimy, bierzemy najlepszy czas dnia, czy punktujemy mijesca po wyscigu ? rywalizacja na torze tez nieczego sobie ale nie pitolcie ze wszystkie karty jada tak samo :4: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja myślę, żeby brać pod uwagę najlepsze czasy bo tam naprawdę jest ciężko wyprzedzać, a karty to kuran lipa , ten idzie lepiej drugi zaś nie trzyma bo laćki stare , ale co tam, losowanie było przypadkowe i nie narzekajmy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Karty nie równe , ale zabawa pierwsza klasa.. bmw_1bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Pełna losowość tak jak w prawdziwych wyścigach! jednemu opony nie trzymają, drugi ma slaby docisk aerodynamiczny, trzeciemu szwankuje przepustnica..... Jak dla mnie pełen real. No chyba że ktoś będzie miał pecha, czego oczywiście nie życzę i będzie ciągle trafiał na "felerny" egzemplarz ja nie startowałem w tej rundzie ale i tak nie mogę się doczekać następnej. I nawet jak trafie na słaby bolid to i tak zabawa jest przednia :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Panowie, a może zorganizujemy się jeszcze jak ciepło na bielanach, tam łatwiej wyprzedzać i bryczki o wiele szybsze no i trzymanie na kostce za***iste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Jestem za ocenieniem najlepszego czasu... W sumie można raz wyskoczyć na Bielany. Choćby dla różnorodności torów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 (edytowane) [video=youtube;kqrClYJMUSA] Edytowane 1 Października 2012 przez Kosa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Wrocław - oferty Groupon z niesamowitym rabatem na zakupy i usługi Teraz nam się rabacik trafił przypadkiem, ale warto się zabezpieczyć na kolejne edycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 pasuje Wam termin kolejnej edycji na 28.10? Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Mi tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Mnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 na pazdziernik to ewentualnie tylko 7 lub 28. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 To ja odpadam bo akurat te 2 weekendy mam na wyjeździe. Najwyżej zrobię wielki "come back" w listopadzie :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ty Korni to już więcej nie przyjeżdżaj... :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 to ktory wybieracie termin Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jak wybierzecie 7 to ja najwyżej w innym terminie podjadę, bo moja córka ma wtedy urodziny, a więc ja na 7.10 odpadam. 28 jak najbardziej pozytywnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi