Energy Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 1. Forest 2. Kosa 3. Paweł 4. Jaro 5. Bastars 6. Energy A nie można by tak na 13..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 (edytowane) A nie można by tak na 13..??? Na tą chwilę jedyne godziny gdy tor jest wolny 30.09 to 10.00-13.00. Jeśli ktoś jeszcze się zdecyduje - niech da znac jak najszybciej. Jutro dzwonię i rezerwuję tor na ustaloną ilośc osób. P.S. Wysłałem pw do wszystkich z listy. Edytowane 17 Września 2012 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Forest a jak wygląda harmonogram? 2x10min ? Jak nie będziemy mieli 9 osób żeby wziąć jazdy grupowe, to chyba najkorzystniej będzie wziąć ten pakiet promocyjny 2x 20min +karta klienta + kominiarka za 58zł, karta przyda się później, a normalna cena za 20 min to 68zł. Mi najbardziej pasują godziny między 11 a 13, na 10 może być ciężko dojechać z córą i żonką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Mi najbardziej pasują godziny między 11 a 13, na 10 może być ciężko dojechać z córą i żonką. Niedziela, 30 września, 12.00 Więc chyba jest idealnie? Polatamy gokartami a później bokami na Skarbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Jeśli uda mi się wykręcić dam znać Forestowi telefonicznie dzień wcześniej może być tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Jeśli uda mi się wykręcić dam znać Forestowi telefonicznie dzień wcześniej może być tak? Nie daję gwarancji, że da się kogoś "wcisnąc" na ostatnią chwilę. Dlatego jutro rezerwuję tor dla osób które zadeklarowały obecnośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Nie mam pewnosci ze dalbym rade, dlatego nie dopisuje sie do listy bo nie chce w ostatniej chwili sie z niej wypisywac.. :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Mi pasi każda niedziela kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 A ja nie wiem na czym stoję bo najpierw muszę wrócić do kraju Najwyżej przyjadę pokibicować :drunk:kuog:drunk:kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek8 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 1. Forest 2. Kosa 3. Paweł 4. Jaro 5. Bastars 6. Energy 7. Jacek8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 W soboty i niedziele mają szkółkę dzieciaków od 10.00 do 13.00. Źle popatrzyłem na kalendarz rezerwacji - na tą chwilę praktycznie cała niedziela jest wolna. Zarezerwowałem więc tor dla 7-miu osób na godzinę 13.00 (2x10 minut). Proszę byc na miejscu NAJPÓŹNIEJ o 12.45. Do zobaczenia drajwerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Na pewno się stawimy happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 1. Forest 2. Kosa 3. Paweł 4. Jaro 5. Bastars 6. Energy 7. Jacek8 8. Korni8808 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Spoko Pekaes - dzwoniłem, tor zarezerwowany dla ośmiu Drechów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 No i lux... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 jezeli bedzie potrzebna 9 osoba potrzebna do zamowienia grupowego, to jeden koleś ode mnie z roboty chcialby jezdzic, niekoniecznie brany pod uwage w klasyfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Spoko, jeśli nie będzie od nas 9-tej osoby to go zabieraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 No i git,, bede na 1000% happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jest jeszcze mozliwość dopisania się na niedziele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jest jeszcze mozliwość dopisania się na niedziele ? Jeśli potwierdzisz na 100%, że będziesz - mogę zadzwonić na Małą Monzę i zaklepać jeszcze jedno miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 1. Forest 2. Kosa 3. Paweł 4. Jaro 5. Bastars 6. Energy 7. Jacek8 8. Korni8808 9. Tomson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ja tak jak pisałem jadę kibicować Oczywiście jak ktoś zrezygnuje albo mu coś wypadnie to ja chętnie zajmę jego miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jak tam panowie? Gotowi do zabawy... Wysłane z mojego GT-I9100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Powodzenia dla wszystkich startujących, połamania drążków kierowniczych i pokrzywienia felg. Tym samym miłej zabawy dla grillujących, niestety tym razem jestem zmuszony odpuścić spotkanie z przyczyn technicznych e46 zaczęła płatać figle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZuwAR_ Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 no to chyba przyjadę poobserwować wasze zmagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi