Kosa Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 zgodnie z umową reszte przelałem na DD, zeby zaokraglic kwote na koncie poszło 15,73 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Koło stadionu powstaje tor gokartowy (ZOBACZ ZDJĘCIA) - Gazetawroclawska.pl Widzieli ? Calkiem ciekawie sie zapowiada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOLLY Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Ciekawie i taniej niż w WRC które dla mnie jest za drogie i przeginają z cenami. Ja zawsze jeździłem 20min i przebitka straszna. 70 zł - WRC 56 zł - LeMans stadion 51 zł - Mała Monza (jak była w Siechnicy) Mam nadzieję, że jak pojawią się na tych bielanach i zostaną z cenami, to chętnie tam będę jeździł. Może w końcu z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Na Bielanach łapy urywa :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Zapowiada się fajnie, tylko pewnie na początku będzie pełno ludu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 (edytowane) Już otwarte: Tor gokartowy przy stadionie już działa [ZDJĘCIA] http://wroclaw.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1725659,wroclaw-tor-gokartowy-na-stadionie-gotowy-w-sobote-otwarcie,id,t.html Edytowane 13 Lutego 2013 przez sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Fajnie on wygląda ciekawe jakie gokarty mają pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Przynajmniej blisko od brata będe miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) Panowie ściganci, może przed niedzielnym najtem zrobimy na tym nowym torze na stadionie naszą rundę ,a przy okazji sprawdzimy tor? 1. Paweł 2. Kosa Edytowane 18 Lutego 2013 przez Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 1. Paweł 2. Kosa 3. Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Nie śmiałem proponować bom jeszcze młody:lol: 1. Paweł 2. Kosa 3. Jaro 4. BASTARS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Cennik: 10min -28zł 22min -56zł 35min -84zł 60min -140zł czyli 2x 10 min? nie 22 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Cennik: 10min -28zł 22min -56zł 35min -84zł 60min -140zł czyli 2x 10 min? nie 22 min Zawsze to 2 minuty extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 ale to chyba bez przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 No tak,w sumie :rolleyes: Tapnięte S dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Myślę że śmiało damy radę 22min szarpnąć, najwyżej pospadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 No to będzie wymagające na pewno. 10 min już daje po rękach a co dopiero 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Nie martwie sie o kondycje tylko o zdrowie. W koncu to tor prawie na zewnatrz ;-) Kura pazurem na telefonie napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Jak zawieje to ciekawe czy mają malucie zimóweczki:lol: a z czasem to pewnie ,że 22min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 ma ktos jakis konakt na ten tor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 ktos moze potwierdzic czy tor obsluguja Ci sami co na Magnolii i Bielanach czyli - Le Mans Wrocłąw Kontakt: informacja ogólna, współpraca: - info@lemans.net.pl rezerwacja: - rezerwacje@lemans.net.pl Tel. 600 243 856 / Rezerwacja Tel. 600 60 70 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 info Witam serdecznie,Tor jest obiektem krytym, funkcjonuje niezależnie od warunków pogodowych (śnieg, deszcz, temperatura). Pracujemy codziennie w godz. 10-22, weekendy 10-23. Pozdrawiam, Mateusz Przerada www.lemans.net.pl e-mail: mateusz.przerada@lemans.net.pl mobile: +48 668 113 293 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Czyli jako tako rezerwacji nie ma przyjeżdżamy i jeździmy? To na którą się umawiamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 ja niesety odpadam ale to jeszcze do wieczora potwierdze :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Rozmawiałem przed chwila z Bastarsem i doszliśmy do wniosku że trza jutro odpuścić. Pogoda nieciekawa,a i frekwencja niezbyt. Może za miesiąc będzie ciepełko to i chęci będą inne... Pozdr Tapnięte S dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi