Kosa Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Dzieki za spotkanie. Powoli mozna podsumowac runde jesienna. Forest bedziesz jechal w wolnej chwili ten wyscig? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 sprawdź jak możesz jeszcze raz wyniki 1 wyścigu... bo z tego co pamiętam byłem 2 wszystko jest dobrze , ja byłem 2-gi , do boksu wjechałeś jako 2-gi lolol , a tak poza tym dzięki za zabawę , gratki dla zwycięzcy bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 No i jest elegancko.... hehe nie byłem ostatni:dance:, jeszcze pół roku i bede w czołówce:lol::lol: Dzieki za super zabawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Forest bedziesz jechal w wolnej chwili ten wyscig? Nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Forest co sie dzieje ( jeśli można wiedzieć) ? Szkoda, że Cie z nami nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 jeszcze pół roku i bede w czołówce:lol::lol: Pamiętaj, że wróg nie śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Energy debiutant Ci depcze po pietach :4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 ?? Maras pisze o sobie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Energy debiutant Ci depcze po pietach bo ja to tak na spokojnie, niechce innym wstydu robic :4::4:bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOLLY Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Szuwar, a powiedz gdzie teraz na MM będziemy jeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Wczoraj bylem i jeszcze nie wiedzą. Szuwar mówił o 3 lokalizacjach ale żadna nie jest jeszcze pewna więc IV rundy MB Cup chyba nie będzie już w tym roku na MM. P.S. Wczoraj wykręciłem 00:29.583 kuog nawet Szuwar był pod wrażeniem :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 No to ładnie Ci poszło Którym kartem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Którym kartem? E30 328i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 He, he. No właśnie tez tak myślałem Nie zaliczamy Ci tego żeby Ci się w główce nie poprzewracało :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Kart nr1 - 00:29.583 Kartem nr3 - 00:29.911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 To żeś chłopie zaszalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOLLY Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 No to mam konkurenta Jeszcze PEKAES i mogę z Wami jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Wczoraj wykręciłem 00:29.583 nawet Szuwar był pod wrażeniem czas fajny jak na amatorów , ale i tak miałem lepszy :4: 00:29.515 kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOLLY Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 i za cholerę nie mogę zejść z tego już dłuższy czas :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Czekamy na nowy tor i sprawdzimy kto jak się do nowego przyzwyczaja kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 o co chodzi z tym nowym torem ? przemeblowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Przeprowadzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 wybywają z Siechnic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Tak. Szuwar już ostatnio jak tam byliśmy to mówił nam ze będzie przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi