Kosa Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Grzesiek ma skrobnac do mistreku moze da rade odpowiedno zedytowasc tez bmss50. inpa dla mnie jest latwiejsza :-) choc dis tez juz ruszyl Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 (edytowane) Grzesiek ma skrobnac do mistreku no i prawidłowe działanie:wink: dis tez juz ruszyl myślę,że przy sterownikach,same wykrzykniki?8) ale poprawiło się z prędkością?czy dalej muli? a tak przy okazji,to twoje serwisują?:lol: [ATTACH=CONFIG]22353[/ATTACH] Edytowane 19 Września 2012 przez dirty.73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 no i prawidłowe działanie:wink:myślę,że przy sterownikach,same wykrzykniki?8) ale poprawiło się z prędkością?czy dalej muli? a tak przy okazji,to twoje serwisują?:lol: [ATTACH=CONFIG]22353[/ATTACH] wykrzykniki zapytajniki i ixy ale nie wszedzie w e39 tylko jakos blad sie uchowal nie do skasowania a co do e30 to wyglada to tak jak na foto ale musze jeszcze go okielznac. co do czasu to tak na full diagnoze z kasowaniem to musze miec jakies 30 min co do warsztatu to ciiiii bo zona tez przeglada forum i juz mnie nie pisci 'do kolegow' na diagnostyke Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 a to nie są błędy po odpinaniu akumulatora?bo tak to wygląda co do disa,to wykrzyknik-OK,iks-znalazł błąd w module,znak zapytania,nie może połączyć się z modułem co do warsztatu,to ok,ciii,ale dajesz namiary:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 aku byl ladowany i odpinany. alternator ma opoznione wzbudzenie bo dopiero od 1500 rmp Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 porób sobie testy,po short teście,Function Selection -> Complete vehicle -> Drive ->twój silnik ->i co tam wybierzesz ,albo Funktion Selection -> drive-motor(engine) electronics ->.......i test plan może coś pomyliłem,bo pisze z głowy,czyli z niczego:-P,ale to jakoś tak szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 spoko poki co siedze i probije zainstalowac disa na drugim kompie pod std:obd Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 a jaką masz wersje?V 44 czy 57 z kodowaniem czy bez?bo na jednym vmware możesz obie zainstalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 a se zobacz v57 Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 znaczy 57 z kodowaniem z 44,pytam,bo ori v57 jest bez kodowania(zastąpiono je SSS progmanem),i wtedy można dowalić se v44,a jeszcze tylko jedno,na jakiej bazie?masz e30 czy e60 na starcie?tak z ciekawości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 e30 Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 1 szt ads i 1 szt std:obd tylko sprawdzic i czekac na info od vrzecha w sprawie non-ews w bmss50 oba na fister bo chyba szybciej chodzi Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 na tej bazie ładniej wygląda:p [ATTACH=CONFIG]22357[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 oj tam Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 idź za ciosem,i instaluj Progmana,troche ponad 30 GIGA:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 ja pobieram jakiegoś gotowca SSS V28, pewnie starawy ale zobaczymy co i jak, ma tylko 3.5GB. mam jeszcze na dysku V39 ale jak widzę instrukcje instalacji która ma 28 stron to mi się odechciewa, w dodatku na dysku mało miejsca a wciąż dochodzą nowe programy i sprzęt czas zmienić kompa, ale pierwszy priorytet to zakup P.A. Softa 1.4.0 Dirt chcesz też? w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi