PRZEMO Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 (edytowane) Helloł!! jak wiecie ostatnim czasem dość mocno interesuję się tematem pokrywania elementów w naszych samochodach prawdziwym karbonem ,tudzież wykonaniem elementów z karbonu od podstaw. w związku z tym sporo czasu spędzam na różnych forach "karboniarskich",i tam też natrafiłem na pewnego chłopaka z Żurawiny ,który się tym zajmuje zawodowo. ma bardzo dobra opinię wśród forumowiczy[jakość i atrakcyjna cena],więc postanowiłem nawiązać z nim kontakt. Tomek ,bo tak ma na imię jest sympatycznym gościem ,z którym można pogadać na temat karbonu [różne szczegóły techniczne],wydaje się być naprawde kompetentny i doświadczony. po niedzieli wysyłam mu na próbę listwę ze środka z mojego auta do zrobienia na próbę. jeżeli jakość mnie zadowoli to będzie mi robił cały środek:) rozmawiałem z nim też na temat cen ,i powiem Wam ,że porównując do cen Carsdreamu jest naprawde konkurencyjny!!! dla przykładu :tylny dyfuzor w carsdremie to koszt 1000pln,a u tomka 450,więc róznica spora!!kuog Jeżeli znalazło by się na naszym forum kilka [min 5-6] osób ,to ekonomicznie uzasadnione było by zrobienie formy dyfuzora na podstawie oryginału ,który posiadamy. koszt takiego dyfuzora w całości zrobionego z karbonu to ok.500-600pln,oczywiści jeśli będzie więcej chętnych cena będzie niższa[koszt zrobienia formy rozkłada się na więcej osób] według Tomka jakość wykonania elementu z formy w porównaniu do elementów "oklejanych"jest nieporównywalnie wyższa. oczywiście jest opcja zrobienia [pokrycia]dowolnych części. Co o tym sądzicie ,znajdziemy paru chętnych??? jak dostanę próbkę ,to dam znać co jak... daję numer do Tomka, gdyby ktoś miał jakieś pytania: Tomasz Pierzynka 55-020 Żórawina 501 481 559 Edytowane 13 Lutego 2014 przez PRZEMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ciekawe opcje chciałem plastiki drewno oklejać ale zmieniłem na czarne jakbym nie zmienił to zrobiłbym. Ale myślę,że chętni powinni się znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Dobrze, ze znajduja sie tacy ludzie, bo mnie 2 miesiace czekania wykanczaly, a na dodatek samo zalatwianie tez bylo ciezkie. Przemo, moze Carsdream nadal naklada marze tak jak Ci mowilem... A cena naprawde atrakcyjna, ciekawe ile wezmie za calosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi