Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Helloł!!

jak wiecie ostatnim czasem dość mocno interesuję się tematem pokrywania elementów w naszych samochodach prawdziwym karbonem ,tudzież wykonaniem elementów z karbonu od podstaw.

w związku z tym sporo czasu spędzam na różnych forach "karboniarskich",i tam też natrafiłem na pewnego chłopaka z Żurawiny ,który się tym zajmuje zawodowo.

ma bardzo dobra opinię wśród forumowiczy[jakość i atrakcyjna cena],więc postanowiłem nawiązać z nim kontakt.

Tomek ,bo tak ma na imię jest sympatycznym gościem ,z którym można pogadać na temat karbonu [różne szczegóły techniczne],wydaje się być naprawde kompetentny i doświadczony.

po niedzieli wysyłam mu na próbę listwę ze środka z mojego auta do zrobienia na próbę.

jeżeli jakość mnie zadowoli to będzie mi robił cały środek:)

rozmawiałem z nim też na temat cen ,i powiem Wam ,że porównując do cen Carsdreamu jest naprawde konkurencyjny!!!

dla przykładu :tylny dyfuzor w carsdremie to koszt 1000pln,a u tomka 450,więc róznica spora!!kuog

Jeżeli znalazło by się na naszym forum kilka [min 5-6] osób ,to ekonomicznie uzasadnione było by zrobienie formy dyfuzora na podstawie oryginału ,który posiadamy.

koszt takiego dyfuzora w całości zrobionego z karbonu to ok.500-600pln,oczywiści jeśli będzie więcej chętnych cena będzie niższa[koszt zrobienia formy rozkłada się na więcej osób]

według Tomka jakość wykonania elementu z formy w porównaniu do elementów "oklejanych"jest nieporównywalnie wyższa.

oczywiście jest opcja zrobienia [pokrycia]dowolnych części.

Co o tym sądzicie ,znajdziemy paru chętnych???

jak dostanę próbkę ,to dam znać co jak...

daję numer do Tomka, gdyby ktoś miał jakieś pytania:

Tomasz Pierzynka

55-020 Żórawina

501 481 559

Edytowane przez PRZEMO

Dobrze, ze znajduja sie tacy ludzie, bo mnie 2 miesiace czekania wykanczaly, a na dodatek samo zalatwianie tez bylo ciezkie. Przemo, moze Carsdream nadal naklada marze tak jak Ci mowilem... A cena naprawde atrakcyjna, ciekawe ile wezmie za calosc :)