koko090681 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 bylem dzisiaj u goscia spytac sie kiedy i na ile mam sie szykowac zeby wymienic sonde ---pierwsza sprawa to cena samej sondy org. wynosi 800 paczek-druga rzecz to powiedzial mi ze zamienniki wogle nie chodzą-i wlasnie mam pytanko co do tego ,czy to faktycznie tak jest ze zamiennik nie bedzie dzialal ????????????? jak tak to po co takie cos wogle produkują - wiecie cos na ten temat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 cena dobrej sondy to coś koło 180zł i jest to zamiennik boscha który napewno będzie działał i nie robił bym już nic u tego mechanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 gosc byl polecony przez jakiegos forumowicza i przez paru znajomych wiec pojechalem obczaić ale jak mi to powiedzial to troszke mnie to zdziwiło wiec pytam dla tego ocb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 facet chyba za dużo bajek dzieciom na dobranoc czyta bo nawet na warsztacie opowiada ludziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 moze troche siana chcial wyciągnąć bo wiem ze byl nie dawno na wakacjach a teraz wiadoma sprawa -wakacje droga rzecz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 ja bym na twoim miejscu sam kupił na własną ręke sonde a wymiana to max 30zł u mechanika tylko przed wjazdem na kanał zapytaj ile chce za wymiane bo jeszcze ci powie że 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 wiesz - no raczej nie bede chcial nic u niego robil -bo bmw to dawaj! ceny kosmos --bez przesady auto autem ale to nie statek kosmiczny ze tylko on potrafi cos zrobic bo ma warsztat serwis bmw niby -nie powinni tak robic -zrób zeby bylo dobrze a nie kombinacje ze to tyle a to trzeba bla bla bla..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 grrrr 800 a 180 to spora różnica ale jednak bym się zastanowił nad ta w ASO, wymiana to nie filozofia max 50 zł powinno to kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 ja bylem wczesniej u typa co robi tez bmw i podpiął pod kompa i sprawdzil mi cale auto szczegółowo ale cena sondy i wymiana u niego to nie takie ceny jak mi dzisiaj typ powiedzial -wiadomo chcialem pojezdzic i posprawdzac gdzie jaki warsztat i kto co mi powie mądrego na temat mojego auta i tej nieszczesnej sondy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Byłeś u Krzyśka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uhlik Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Czesc, mozecie mi polecic jakiegos dobrego fachowca BMW w okolicy Wrocka ? Jestem nowy we Wrocku i sie nie znam. Moje E46 ma juz troche na karku wiec nie chce tez w niego wladowac niewiadomo ile. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 wpisz ,,warsztat'' w wyszukiwarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi