Tomek_79 Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Witam. Mam kilka pytań odnośnie przednich lamp oferowanych na kilku aukcjach na allegro np: http://www.allegro.pl/item137858910_reflektory_lampy_bmw_e36_sedan_ringi_black.html Jak się sprawują w różnych warunkach (deszcz, mgła itp.) i co o nich sądzicie. POzdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 ladnie to wyglada i mysle ze jezeli posiada homologacje to powinny sie spisywac dosc dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świr111 Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Kurde ja mam zwykłe lampy w mojej e-30 i kurde bardzo słabo swieca i co z tym zrobic jakies mocniejsze zarówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 nowe to nowe, beda swiecic dobrze a we mgle to masz przeciw-mgielne. [ Dodano: 3 Listopad 06, 19:32 ] Kurde ja mam zwykłe lampy w mojej e-30 i kurde bardzo słabo swieca i co z tym zrobic jakies mocniejsze zarówki ? inny temat załóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi