Kaffert Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witam, jak w temacie, czym czyścicie srebro, jakieś domowe sposoby macie, które sprawdzaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Pasta do zębów z fluorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 pozostawia ryski drobne, znalazłem na necie teraz taki sposób aby wyścielić garnek bądź naczynie folią aluminiową i wsypać dużo soli żeby taki roztwór solny się zrobił, oczywiście w ciepłej wodzie i wrzucić srebro na kilkanaście minut, później wypłukać i wypolerować do sucha i powiem że nawet nawet ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Śmiało możesz użyć tego : DR. BECKMANN ŚRODEK CZYSZCZĄCY SREBRO, MIEDŹ, MOSIĄDZ, CYNA - Hipernet24.pl Ogólnie chemia dr.beckmann'a jest rewelacyjna do zastosowań domowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 cena nawet atrakcyjna ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Kaffert przecież to tylko 10zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 no to dlatego atrakcyjna ;D bo jakby było 40 zł to wolałbym domowe sposoby hehe bo to raz na ruski rok się czyści jak zajdzie syfem ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 A ja tam daje do jubilera, bransoletke srebrna (jezeli jest kupiona w jego salonie) czysci za 10zl, wrzuca do jakiegos tam plynu, 5 minut i nowka funkiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 no chyba że masz małego kolczyka w uchu to może się nie opłacać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Kolczyk jak sie zabrudzi to wywalam i kupuje nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 A ja używam środka KIWI, w takiej żółtej butelce... Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Kaffert może mieć kolczyka w innych miejscach i się wstydzi,albo za dużo kolczyków na wyrzucanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Kaffert może mieć kolczyka w innych miejscach i się wstydzi,albo za dużo kolczyków na wyrzucanie spadaj ;D nie mam w żadnych miejscach kolczyków hehe chodziło mi o bransoletke i łańcuszek ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 ta na pewno jak się tłumaczykuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 bo wyczułem jakąś aluzje to się bronię hehe ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi