platinum Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Panowie pytanie? Pojawil sie kolejny problem przy moim nowym nabytku parkujac auto tak jakby cos nie zatrybilo trzesie calym autem, odglos dochodzi tak jakby bardziej od strony silnika jak jast na D i jak jest na P bez zmian, jadac pod gorke nie daje rady za bardzo (jechac jedzie) wyglada na sprzeglo (przypominam ze to niestety automat)jakby nie przekazywalo mocy na kola lub moze nie pali na ktoras siwece ???? pytanie_bmwpytanie_bmw pomocy moze mial ktos cos podobnego ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Może na początek podłącz auto pod kompa aby wykluczyć zapłon czy inną elektrykę np jakiś czujnik itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Sprawdź ciśnienie pompy progowej być może zbyt niskie ciśnienie prawidłowe z tego co pamiętam to 3,98. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platinum Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 mam nadzieje ze jutro bedzie wiecej wiadomo co znowu nie tak z tym moim wozidelkiem i na powarznie zastanawiam sie nad kupnem jakiegos lapka i interfejsu aby muc samemu chociaz sprawdzic co sie dzieje na bierzaco widzialem temat na forum i chyba wszyscy poleca kolege z glogowa <grzesiek2304> poogladalem jego stronke i tylko jak sie troche odkuje to postram sie sobie cos takiego sprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Zawsze możesz do kogoś podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platinum Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 wlasnie ze to nie takie proste z tym podjechaniem bo autko jest u mojego brata (woj. malopolskie) a ja jestem w DE ale jutro z rana juz powinno byc cos wiadomo umowiony juz jest na diagnoze kompem wiec narazie czekam co tam pokaze za bledy tym razem lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platinum Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 I tak autko po wizycie u diagnosty jak zwykle za bardzo spanikowalemlolol okazalo sie ze wypiol sie jeden z kabli od sterowania wtryskami uklon_bmw autko smiga (narazie) zobaczymy co dalej pozdrawiam i dziekuje za wszelkie podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 No to się ciesze ze to taka bzdurka i już jest wsio OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 super życzę bezawaryjności (i nie stresuj się tak bo wrzodów dostaniesz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Olej i filtr i tak bym wymienił na kolegi miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Olej i filtr i tak bym wymienił na kolegi miejscu ja też bym polecił, już miałem pare automatów i niechcę innego jak automat, ale zaawsze wymieniałem po kupnie olej i filter i odpukać nigdy nie miałem przykrych niespodzianek:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Bo olej w aucie jest jak krew u człowieka a filtry są jak płuca nie da się bez czystej krwi żyć albo nie oddychać... Nie każdy tak myśli i dlatego potem problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platinum Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 wiem wiem koledzy wymiana oleju i filterka w skrzyni tez jest przewidziana spokojnie niestety nie wszystko da sie naraz zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Ja również wymieniłem w moście i się cieszę. Świeży olej jest prawie bezbarwny a stary był ciemny i brzydki podobnie jak w skrzyni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 generalnie to ja w moście oleju nie wymieniałem stan sprawdzałem, ale o wymianie trza by było pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Polecam wymianę na pewno nie zaszkodzi a auto posłuży dłużej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi