Georgii Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) Koledzy chciałbym założyć chromowaną końcówkę wydechu do e39 sedan i tu problem bo nie wiem jaka końcówka pasuje jedna czy podwójna.Okrągła czy płaskie jajo ?Czy któraś ze zdjęcia będzie pasować z grubszą ścianką czy ta druga z cieńszą prostą ? Proszę o Wasze sugestie i zdjęcia... Edytowane 1 Września 2012 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 ale Ty wymyślasz ;D hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 jak dla mnie żadna z tych które są na zdjeciu... Idz raczej w kierunku podwójnej końcówki coś ok 2x70 lub 80 bedzie miodzio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) Kaffert nie chcę robić wiochy żeby mi ta końcówka wystawała czy coś chcę aby coś ładnego było pod zderzakiem Do sedana pasuje podwójna ? myślałem,że bardziej do wersji kombi To proszę o foto jaka końcówka będzie ok. Edytowane 1 Września 2012 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 ja myślę, że tylko podwójna :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 To proszę o foto jaka końcówka będzie ok co tam podwójna [ATTACH=CONFIG]22199[/ATTACH]:mrgreen: żarcik:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 co tam podwójna[ATTACH=CONFIG]22199[/ATTACH]:mrgreen: żarcik:lol: he he dobre, albo za duzo wypiłem, albo mam przewidzenia:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Dirty to jest wydech na płomienie za mało kucyków mam do takiej końcówki uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 to bardziej jak paw wygląda ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Kaffert może masz używaną końcówkę podwójną jakąś okrągłą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 ojj nie, miałem kiedyś takie gwizki się w tłumik wsadzało na koniec i fajny efekt był, koleszce podarowałem ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Gwizdek to w tyłek sobie wsadź będzie niezły efekt A masz jakiegoś kumatego spawacza aby taką końcówkę przyspawał ładnie do tłumika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 mam ale nie jestem pewien czy nie jest w Niemczech teraz bo on prowadzi warsztat i handluje autami ;> to mój koleszka, Firma ,,AUTO-KULA" sprzedaż samochodów auto-naprawa Paweł Kula Jakuszów 1a 59-222 Miłkowice NIP 691-226-78-88 tel. 604648142 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Gwizdek to w tyłek sobie wsadź będzie niezły efekt Heheheh będziesz jak znalazł na święta gwiazdorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 gwiazdorem taa,chyba gwizdorem:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Czy taki wydech będzie okej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 no już lepiej ;D taa będę grał u Flo Ridy w teledysku Whistle ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Dobrze że nie jemu na ciemnym instrumencie Jak już lepiej to jestem za ale mało kolegów pomaga w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Ta pierwsza fotka od lewej bedzie super wyglądac bo ta druga jakas taka bidna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Bo ta pierwsza to oryginał ulter a ile ma średnicy rurka wychodząca z ostatniego tłumika w m52 ? mógłby ktoś zmierzyć średnice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 pewnie 60mm ale głowy nie dam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 a gdybyś założył taką końcówkę tłumika bez spawania? bo widziałem są takie które mają takie śruby i się reguluje z 3 stroni sobie podkręcasz takie uniwersalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Wiesz chciałbym aby to się trzymało a nie było bo było mogę coś przyciąć dopasować i dospawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 no ta, mierzyłeś średnice już u siebie? zmierz sobie obwód np metrem krawieckim i sobie średnice wyliczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Dobra dobra nie filozofuj już Trzeba spawać a nie mierzyć happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi