ponku Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 ja byłem ze swoją betą w ADT ale skończyło się na hamowaniu bo nie miałem ciśnienia na listwie wtryskowej w ECU nie miałem napisać że hamuje auto na własną odpowiedzialność bo mam automat https://www.facebook.com/pages/ADT-Tuning-official/134711469919662?id=134711469919662&sk=photos_stream troche zdjęć z ich wyczynów ja jak się upram z problemami w mojej to jade znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponku Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 ChriS nie 700 tylko 800 byłeś ze mną i nie pamietasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadzi Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) Duzo osob stroilo auta w ADT ? Moze ktos polecic ta firme czy lepiej dolozyc i jechac do ecu albo jeta ?? ja stroiłem w sumie 4 auta (dwa swoje i dwa kuzyna) Dla ciekawskich wrzucę dwa wykresiki aut które wyszły z pod rąk Adriana Oto Ford Fiesta 1.4 tdci 2008 rok (oryginalnie 68 km) muł jak cholera po chipie zaczęło się w końcu odpychać auto: Bmw E61 3.0d 2007 rok (z dpfami i tak dalej) poszła by dalej ale dpf ją zdusił: Pozdrawiam Hadzi Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez Hadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi