scrooge Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Jeśli to możliwe to byłbym chętny na samą hamownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Brzmi fajnie, ale zapomnialem dodac, ze to automat. Czy to bedzie problem? Nie zajedzie skrzyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jeśli to możliwe to byłbym chętny na samą hamownię ja również, najchętniej jutro przed REDECO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Koledzy ze Zgorzelca, którzy mi rezali błędne piksele i wgrywali polskie komunikaty do bc, też proponowali mi podniesienie mocy w moim e39 530D:) O cenę nie pytałem, ale z tego co mówili, to już kilka M57 lata w mojej okolicy z mocą powyżej 200 kucy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Brzmi fajnie, ale zapomnialem dodac, ze to automat. Czy to bedzie problem? Nie zajedzie skrzyni? nie ma problemu z automatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dzieki za info, poszlo do ziomka. Jak sie zdecyduje to dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafan21 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 co z tymi wirusami? planujecie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Kumpel czeka na jakis zastrzyk gotowki, jakby zebrala sie jakas paczka na chipa to z checia sie podlaczy pod promocyjny zastrzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk330d Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 nadal aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 W ADT w lipcu jest promocja -10% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Myślę, że gdybyśmy uzbierali kilku chętnych to MrSiwek mógłby załatwić mu Adriana jakąś zniżkę Jakby co byłbym zainteresowany korektą obecnego programu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 no to info dla wszystkich zainteresowanych... po rozmowie z Adrianem ustaliliśmy/ dowiedziałem się, że... 1. w grupie taniej 2. cena jest uzależniona od sterownika w aucie, ale z doświadczenia podał mi ceny tylko dla NAS e46 - 900zł normalna cena 1200-1400zł e39 - 700zł starszy sterownik, normalna cena 1200zł e60 - 1000zł normalna cena 1500zł ceny dot. 10 aut z forum ( ale jak nie uzbieracie to jeszcze raz ładnie go poproszę ) 2 info ważniejsze jest takie, że będzie w sierpniu organizował przez/ na facebooku (info tajne i z ostatniej chwili) mega grupowe hamowanie różnych aut z różnych for- łącznie ma być min 100szt i wtedy zejdzie jeszcze z każdej ceny o 100zł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk330d Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 ja się pisze jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafan21 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 ja też :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk330d Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Robimy liste chetnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 1. Ponku E39 530d ode mnie już umówiony na następny czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 No i co, odwazni sie skonczyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Ja jednak zdecyduję się na Jetronik. Dzwoniłem do Bogdana który robił mi program, korekta u niego to koszt 400 zł. Dodatkowo mają urządzenia do ustawiania zbieżności w maksymalnie obniżonych autach więc podczas jednej wizyty załatwię obie sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Dzwoniłem do Bogdana który robił mi program, korekta u niego to koszt 400 zł. hmmm cena rewelka... tj z reguły ten który robi program powinien za ( "przyzwoite" ) pieniążki zrobić korektę... a mógłbyś zapytać tego Bogdana ile chcieli by pieniążków za moje autko? Z chęcią pojechał bym gdzieś indziej niż ADT - nie żebym narzekał, bo jest wszystko tak jak być powinno, ale taka kontrola "u nie zależnej firmy" by nie zaszkodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadzi Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Ja jednak zdecyduję się na Jetronik.Dzwoniłem do Bogdana który robił mi program, korekta u niego to koszt 400 zł. Dodatkowo mają urządzenia do ustawiania zbieżności w maksymalnie obniżonych autach więc podczas jednej wizyty załatwię obie sprawy. inna sprawa że ty u nich robiłeś program więc dlatego pewne taka cena i aż głupio żeby kto inny robił korektę i pchał ręce w coś co nie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Jaki koszt zrobienia programu w 3.0d 204 KM ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 w Jetronicu chyba 1200pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Chodzi mi o ADT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 W ADT mialbys za 700 klubowo, ale chetni sie posypali.. Zadzwon i powiedz, ze jestes z Maxbimmera, co zaproponuja i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Duzo osob stroilo auta w ADT ? Moze ktos polecic ta firme czy lepiej dolozyc i jechac do ecu albo jeta ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi