Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy ze Zgorzelca, którzy mi rezali błędne piksele i wgrywali polskie komunikaty do bc, też proponowali mi podniesienie mocy w moim e39 530D:) O cenę nie pytałem, ale z tego co mówili, to już kilka M57 lata w mojej okolicy z mocą powyżej 200 kucy:)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

no to info dla wszystkich zainteresowanych... po rozmowie z Adrianem ustaliliśmy/ dowiedziałem się, że...

1. w grupie taniej :)

2. cena jest uzależniona od sterownika w aucie, ale z doświadczenia podał mi ceny tylko dla NAS

e46 - 900zł normalna cena 1200-1400zł

e39 - 700zł starszy sterownik, normalna cena 1200zł

e60 - 1000zł normalna cena 1500zł

ceny dot. 10 aut z forum ( ale jak nie uzbieracie to jeszcze raz ładnie go poproszę :) )

2 info ważniejsze jest takie, że będzie w sierpniu organizował przez/ na facebooku (info tajne i z ostatniej chwili) mega grupowe hamowanie różnych aut z różnych for- łącznie ma być min 100szt i wtedy zejdzie jeszcze z każdej ceny o 100zł.

• Lubię 2

Ja jednak zdecyduję się na Jetronik.

Dzwoniłem do Bogdana który robił mi program, korekta u niego to koszt 400 zł.

Dodatkowo mają urządzenia do ustawiania zbieżności w maksymalnie obniżonych autach więc podczas jednej wizyty załatwię obie sprawy.

hmmm cena rewelka... tj z reguły ten który robi program powinien za ( "przyzwoite" ) pieniążki zrobić korektę... a mógłbyś zapytać tego Bogdana ile chcieli by pieniążków za moje autko?

Z chęcią pojechał bym gdzieś indziej niż ADT - nie żebym narzekał, bo jest wszystko tak jak być powinno, ale taka kontrola "u nie zależnej firmy" by nie zaszkodziła :)

Ja jednak zdecyduję się na Jetronik.

Dodatkowo mają urządzenia do ustawiania zbieżności w maksymalnie obniżonych autach więc podczas jednej wizyty załatwię obie sprawy.

inna sprawa że ty u nich robiłeś program więc dlatego pewne taka cena i aż głupio żeby kto inny robił korektę i pchał ręce w coś co nie robił :D

• 3 tygodnie później...