zielak Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Siemkanko Postanowiłm powrócić do marki happy_bmw i szukam nowej Bmki padło na model e46 Sedan lub Kombi najlepiej 2.0 Diesel ale może byc też benzyna gaz (min 2.OL ) Prosił bym was o pomoc w poszukiwaniach, może ktoś z waszych znajomych posiada taką Bmkę ) jeżeli tak prosił bym o oferty cena do max 13 tyś Z góry bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Za 13 tyś to raczej jakieś padło bedzie to moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Tez jestem tego zdania przed lift w dodatku nic ciekawego nie kupisz. 320d kombi u mnie stoi z 2002 r. za 15.700 ta końcówka na 100%do zbicia i nawet nieźle wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Czyli byłeś ja obejrzeć? Trzeba było poprosić o VIN to byśmy rozkodowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drlubicz Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 ja mam taką tyle że benzyna 2,0 http://www.maxbimmer.pl/f16/sprzedam-bmw-e46-touring-2-0-benzyna-2001-r-19036/ ale raczej się za 13 tyś nie dogadamy, można by coś pomyśleć bez tych felg co na foto ale to musiał byś sobie ją zobaczyć, posiadam warsztat samochodowy więc można ją dokładnie przeglądnąć u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Byłem dziś robić zdjęcia tej czarnuli to i wam wkleję. [ATTACH=CONFIG]22178[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22179[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22180[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22181[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22182[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22183[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22184[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22185[/ATTACH] Sorry za jakość ale lało jak diabli. Cena za to 15.700 do negocjacji. Do poprawek lakierniczych dwoje drzwi. [ATTACH=CONFIG]22186[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 A co myślicie o tej ??? Oferta - BMW 320 - Witam mam do sprzedania ładnie prezentujące się BMW E46 320d. Olej wymieniany regularnie(10tys. km)wraz z filtrami, rozrząd na ła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Nawet bym sie nadnia niezastanawial 9.500tys za beemke z 98r z poliftowym przodem... nie liczac tego co tam napisal ze jest do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 za tą kase warto nawet na handel tak na szybko to oczywiscie przód po lifcie, w ogloszeniu nie pisze ze bezwypadkowy, na ile był bity mozna ocenic jedynie na zywo, czy tylko lekka kolizja, czy moze spotkanie z fadromą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Faktycznie cena super trochę daleko bo Zachodniopomorskie ale być może warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 zawsze fajne auta są daleko od naszego miejsca zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 niestety juz sprzedana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 trochę się pozmeniało i proszę o jakieś propozycje do 15 tyś zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Szkoda bo fajna cena była, ciężko tak komuś poszukać auta, okazje szybko schodzą i jest ich mało musisz systematycznie wertować Allegro i inne strony. Ja swoją także długo szukałem. 15.000 to już spora kwota wiec będzie dużo łatwiej. Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Co to sie porobilo, E46 z czterocyfrowa cena... Chociaz wg mnie okazji nie ma, pewnie jakis szczep, tym bardziej ze poliftowy przod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 sprawdzaj jeszcze ogłoszenia w TABLICA.pl i na GUMTREE.pl to są darmowe strony więc ludzie też tam dużo tego wystawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Co myślicie o tej ?? Oferta - BMW 320 - Witam Mam do sprzedania ładne BMW e46 Touring z bardzo dobrym silnikiem 2.0d o mocy 136KM. Silniczek chodzi bardzo ładnie pali na s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Myślę że była bita z przodu a napewno z prawej strony i lewej także. Reszta nie najgorsza szkoda że 136 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 no taki kolor ciężko dopasować i od razu widać że było coś robione ale wcale to nie musi jakiejś tragedii oznaczać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 8 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 (edytowane) A co myślicie o tej ??? ---> BMW E46 320D Utrzymany na bieżąco !! Wrocław ? Tablica.pl i tej ?? BMW e46 e 46 320D Warto!! Gorzów Wielkopolski ? Tablica.pl Edytowane 8 Września 2012 przez zielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 muszę się zapytać kolegi chyba opycha swoje 320d e46 sedan. A w Kiełczowie na sprzedaż jest 523i E39 stoji niedaleko kościoła auto znane z nysy 1i2 (Marka na forum szukać Maxxx35sa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi