Kondziu Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Długi, wydaje mi się że chyba trochę nie grzecznie publicznie podawać numer telefonu kolegi, który by sobie może tego nie życzył. Tak więc proponuje poprawić posta i rozesłać kolegom na pw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Jeżeli to aż taki problem to usunąłem posta ale wydaje mi się że jak ktoś na tym zarabia i to na dodatek legalnie bo ma swój zakład to raczej będzie dla niego reklama.Puki co to co złego to nie ja:wink: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio_ Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 A skąd jesteś? jestem z Wrocławia . hehe a juz nic nie widac nawet przebiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio_ Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Jeśli jakis problem z tym numerem, lub jakaś tajemnica to OK ale wolałbym oddać do kogoś kumatego.Chyba że polecicie kogos we Wrocku nawet lepiej bo bliżej:D Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Kamcio_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio_ Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jeśli tylko piksele chcesz zrobić to polecam się, nie musisz do Zgorzelca jechać myślałem jeszcze o PL komunikatah ale jak tak to Spoko czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio_ Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jaka Podróbka ?! ORGINAŁ Pozdrawiam imiennikabmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Jeśli we Wroclawiu chcesz zrobić pixele to 5oul, szybko sprawnie i solidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikm3 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 witam panowie jestem nowy, da ktoś namiar na gościa ze Zgorzelca od liczników ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Może wystarczy google kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Siemka masz namiar to Damian 503671154. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikm3 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 dzięki w Google nie ma nr. tel. dzieki wszystkim już się skontaktowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) Dzisiaj byłem w Zgorzelcu u Damiana robić pikselozę i wgrać polskie komunikaty.Koszt 250zł.Czas robocizny 2,5h.Kontakt podał wyżej Hary33.Jest to numer służbowy Damiana i można nim "szastać" na forach do bólu:mrgreen:Tak wogóle to nie wgrywa on polskiego menu tylko same komunikaty np. o zapalonych światłach,nie domkniętych drzwiach itp. Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V-MAX Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Witam panowie odgrzeje kotleta jestem zainteresowany wgraniem polskich komunikatów do licznika ktoś to już opatentował? i wytłumaczy jak to zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Opiszę krok po kroku. 1.Dzwonisz do Damiana (numer powyżej) i umawiasz się z nim. 2.W umówionym dniu wsiadasz w auto i jedziesz do Zgorzelca. 3.Zostawiasz auto u Damiana i idziesz oglądać miasto,ewentualnie udajesz się za naszą zachodnią granicę. 4.Odbierasza auto,płacisz i wracasz do domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V-MAX Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) Kolego masz jakieś fotki jak wyglądają takie przetłumaczone komunikaty ? do Zgorzelca jak by nie patrzeć kawałek jest wszystkie kable mam pa soft ncs itp chyba że robi to za pomocą czegoś innego zawsze można połączyć się zdalnie Edytowane 2 Września 2017 przez V-MAX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 22 godziny temu, V-MAX napisał: wszystkie kable mam pa soft ncs itp chyba że robi to za pomocą czegoś innego zawsze można połączyć się zdalnie Żeby to zrobić trzeba rozbierać zegar i programować procesor, to co masz nie pomoże, a gość nawet jak do niego pojedziesz to nie pozwoli Ci nawet popatrzeć jak to robi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V-MAX Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Już wszystko wiem chyba pozbieram więcej liczników znajomych i od razu więcej zawiozę bo już kilku znajomych jest chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 @Lukas528i cos dla Ciebie bo Ty nicht fersztejen ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V-MAX Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Ma ktoś fotki jakieś bo wszystkie powygasały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 9 godzin temu, grzesiek2304 napisał: Żeby to zrobić trzeba rozbierać zegar i programować procesor, to co masz nie pomoże, a gość nawet jak do niego pojedziesz to nie pozwoli Ci nawet popatrzeć jak to robi Grzesiu,już mu to pisałem na PW.W sumie to przywitać by się przydało na forum a nie od razu o takie rzeczy pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Zrobione na szybko mikrofalówką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sliskibmw Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Witam, czy można namiary, tel cokolwiek do tego elektryka od bmw , bo sam mam bmw e39 530d 2002r. Mam przepalone piksele i chciałbym polskie menu w zegarach prosiłbym o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusia.79 Opublikowano 11 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 W dniu 4.09.2012 o 08:33, Kondziu napisał(a): Witam koledzy, wczoraj byłem w Zgorzelcu u "mecenasów" od BMW:). I potwierdzam to co pisałem na samej górze. Koledzy wgrywają polskie komunikaty przy zegarach. Jak będę miał to zrobione razem z martwymi pikselami, to podzielę się zdjęciami jak to wygląda. Pozdro Mozna prosić o adres tych magikow tez chetnie zmienie i naprawie pixele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusia.79 Opublikowano 11 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 W dniu 4.09.2012 o 21:49, pablo90 napisał(a): Woła za tą usługę od 100 do 150zł w e39 i 38. Akurat te polskie komunikaty to dla niego pikuś, gość robi wszystko co związane z elektroniką i elektryką w BMW, jest naprawdę bardzo dobry i nie drogi. A do gryfowa to trzeba jechać z całą wypłatą i namiotem Jeśli ktoś jest chętny to mogę podać namiar. Poprosze namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi