Kondziu Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Nie widzę problemu szefie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matise32 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 A można prosić nr tego magika zapytać czy idzie to zrobić w E32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remotec Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Kondziu i jak z biegiem czasu piksele wszystkie świecą ? Może we Wrocławiu lub bliższych okolicach ktoś już opanował ich naprawe i odrazu wgranie polskiego menu do BC ?? Jeśli tak to byłbym zainteresowany taką usługą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 U mnie po naprawie bad pixeli wszystk jest tip top. A co u Was w okolicy to nie wiem, bo ja do Zgorzelca mam ponad 30 km, nie wspominając już o Wrocku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 A można prosić nr tego magika zapytać czy idzie to zrobić w E32 bad piksele pewnie tak ale kolega zajmuje sie glownie bumami od modeli e46 , e39 , e38 w gore, kiedys mialem problem z e32 to sie nie podja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub33 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 witam podałbyś namiar nr tel lub jakiś mail do tego gościa co wgrywa polskie komunikaty do bc do e39 z z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 A skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Kondziu,ja też bym prosił o namiary na tego magika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub33 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 jestem z łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Kolego to masz troche bo zabieg jest wykonywany w ZGORZELCU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWŁęczyca Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 I ja chętnie bym się pisał na taki zabieg i też jestem z okolic Łodzi Jednak czego się nie robi żeby gęba się cieszyła W sumie to walentynki niedługo, więc może zabiorę moją kobietkę na wycieczkę do Zgorzelca i połączymy przyjemne z pożytecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub33 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 zawsze moge zrobic sobie wycieczke do zgorzelca bo warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWŁęczyca Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Jakub, jakby co to daj znać, może większą ekipą podlecimy. Ja z chęcią komunikował bym się ze swoim autem w ojczystym języku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub33 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWŁęczyca Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 A tak z ciekawości, jakie masz autko i jaki silnik ? Może uda się coś czasem podpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Zaraz Wam podeślę namiary na ziomka, podzwonicie i się umówicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Podziękowałbmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Kolego to masz troche bo zabieg jest wykonywany w ZGORZELCU Hary nie tak daleko non stop autostrada do samego Zgola:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio_ Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Witam możecie dać namiary na tego ziomka w zgorzelcu bo mam do roboty piksele w liczniku z góry dzięki bmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Witam możecie dać namiary na tego ziomka w zgorzelcu bo mam do roboty piksele w liczniku z góry dzięki Jeśli tylko piksele chcesz zrobić to polecam się, nie musisz do Zgorzelca jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Jeśli tylko piksele chcesz zrobić to polecam się, nie musisz do Zgorzelca jechać Też polecam 5oul-a, jak mój licznik naprawił to do dziś działa i się zepsuć nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 z moim też się rozprawił więc lepiej nigdzie nic nie szukać tylko do sprawdzonego naprawiacza oddawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 EEE co to za podróbka Kamcia się trafiła na forum? :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Zaraz Wam podeślę namiary na ziomka, podzwonicie i się umówicie. jest szansa na ten namiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi