Kondziu Opublikowano 29 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Z biegiem czasu zapodam jeszcze kilka fotek, ajak. Jak ktoś zainteresowany to mogę podać numer telefonu do ziomka co takie rzeczy robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 nie wiesz,jakim programem/programatorem wgrywał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 29 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Nie mam pojęcia, ogólnie koleś nie chce zdradzać tajemnic swojej sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 myślę,że jest pole do popisu dla Grześka:lol:,eeproma już chyba opanował,teraz kwestia wyciągnięcia danych,i przetłumaczenia,pewnie jakiś dekoderek trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 jak kolega udostępni to się skopiuje (a jak nie to będzie trzeba rzeźbić z kodem binarnym) za jakiś czas będę miał pa softa, nim powinienem odczytać i wgrać zawartość pamięci. o spolszczeniu BC myślałem już kilka miesięcy temu, a teraz kolega upewnił mnie że da się i warto Dirty ogarniemy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) Wiecie, glowny problem to zczytac, nawet kod binarny da sie przetlumaczyc jakos i mozna sie bawic ale zdziwiony jestem, ze jest cos takiego! Tylko czy wszystkie komunikaty przetlumaczyl dobrze? Czy tylko te co najczesciej wyskakuja ile dales za naprawe pikseli, i ile za tlumaczenie? Mozesz na pw podeslac, moze sie skusze p.s. Kondziu jak to jest, ze masz kombii i znaczek M na zegarach? Czy to wchodzilo w sklad mpakietu? pierwszy raz widze hehe, to ze Mki tak maja to wiem. Edytowane 30 Września 2012 przez ChriS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Wiecie, glowny problem to zczytac to nie jest problem, wystarczy tylko odpowiedni sprzęt, więcej roboty jest z tłumaczeniem. ja ciągle się rozwijam w dziedzinie elektroniki i zaopatruję w odpowiedni sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 glowny problem to zczytac nie nie,rozkodować i zakodować do ponownego wgrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Eee czyli macie zczytane te bledy? Nie ma jakiegos translatora do liczb binarnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Eee czyli macie zczytane te bledy? powoli i do przodu,nie ma lypy,Grzechu jeszcze troche powalczy,i będziesz mógł mieć,po przekręceniu klucza "SIEMA CHRIS,GDZIE BUJAMY?";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 "SIEMA CHRIS,GDZIE BUJAMY?" to by było dobre powitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 można wiedzieć ile ta przyjemność kosztowała??? \i czy masz polskie też na radiu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 30 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 I zapodaje następny obrazek z kompa po polskiemu. [ATTACH=CONFIG]22479[/ATTACH] Chris, wydaje mi się, że ktoś kiedyś po prostu nakleił ten znaczek M, ale głowy urwać sobie nie dam. Po prostu w aucie już był. Za cały zabieg naprawy bad pikseli i wgrania polskich komunikatów zapłaciłem 250 zeta. W radio nie zauważyłem żadnych zmian, czyli może nie być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 a gdzie to robią we wrocku czy ZG?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 30 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Zgorzelec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 A gdzie w Zgolu kolego ? moze Elek za stara hala na Traugutta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 1 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Tak jest, na Traugutta, koło MOPSu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Polak umie polak potrafi, kiedyś nas chcieli germanizować teraz my ich spolszczamy:P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Hehe, zgadza się. Tacy ludzie powinni być najbardziej opłacanymi fachowcami w firmach. A jak jest każdy wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 czy ktoś może podać numer do tego gościa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 No to ładnie,że się da... A dla Chrisa te powitano byłoby dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 9 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Grzesiek, pewnie że mogę udostępnić auto do ściągnięcia tego z kompa. Ale nie mamy za blisko do siebie, więc jak kiedyś będziesz w okolicach Bogatyni to daj cynę. A numer do gościa puściłem Ci na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Mnie się Kondziu obilo o uszy , mieliście jakas sesje w Bogatyni z Damianem, czarował wam w Bejkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 9 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Zgadza się, na Zalewie z miesiąc czy dwa temu. Było chyba z 10 aut i poustawiał nam wszystkim światła dzienne i takie tam inne tematy. Pogadaliśmy, pościemnialiśmy i do domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Kondziu jak trafi się okazja to się coś pomyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi