Jabol Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 No i sprawa rozwiazana :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 a tak ktoś umie podłączyć ???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 fajnie podłczone ciekawe jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 ringi podłączone do modułu komfortu,plus jakiś pie*dolnik do tego mrugania:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 u mnie ringi na odpalonym silniku bez włączonych swiatel co 30 sekund mrugną pojedyńczo -nie widziałem jeszcze zeby u kogoś tak było -widzieliście takie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 a tak ktoś umie podłączyć ???????????????????? Proszę tu masz zrób to sam krok po kroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 pojawił mi się mały problem z ringami, otóż z 1 przetwornicy tylko 1 świeci ładnie, czyli podłączony tylko 1 to świeci 1, podłączony tylko drugi to świeci drugi, podłączone oba świeci tylko 1, jak sobie z tym poradzić ? chodzi o e36 jeśli ma to jakiekolwiek znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi