pawelbaer Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 gdzie podlaczyc linke ktora wlancza cieple powietrze na srodkowa kratke nadmuchu w klimiatronik (wymienilem na nowa kratke i nie wiem gdzie ta linka byla zaczepiona) za pomoc dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Mysle ze w Stando powinni bez problemu naprawic Twoja bume , zreszta bedzie Łukasz na forum to napisze w tym temacie co i jak :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 tylko unikaj gościa o ksywie Dzidek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 mam problem z moim silnikiem 3.0 m power przy uruchamianiu wystepuja krutkotrwale zgrzyty tak jak by nie mial smarowania vanos servis w mojim miescie delikatnie mi uswiadomil ze nie maja pojecia i splawili mnie wiec szukam juz wszedzie za pomoc <bmw_2> z gory dzieki W auto-chipie wroclaw ul Legnicka ... Tam widzialem juz naprawiane kilka m-powerow wiec nie widze problemu aby sobie z twoim nie poradzili A ceny maja duzo ciekawsze niz w stando ... Tylko nie udawaj calkiem zielonego , bo wtedy mogl by chciec przyciac czasem mu sie zdaza ... tel kontaktowy : 071-355-99-61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 W auto-chipie wroclaw ul Legnicka <bmw_2> popieram znają się na żeczy <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelbaer Opublikowano 1 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 wielkie dzieki bede dzwonil juz jutro bo szkoda mi silnika, a troszke pracy juz w nia wsadzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 eno gleeba ale gdyby czarna byla to mmmmmmmm suuper autko :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 No no ładna to jest ale ten kolor taki dziwny :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelbaer Opublikowano 1 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 taki byl orginalny to nie bede zmieniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Orginalny ? Kurde pierwszy raz w zyciu widze taki lakier ze niby fabryczny ... To cos nowego sie chyba musze dowiedziec Te lampki przdni takie ciutke przekombinowane - oczywiscie to tylko moje zdnanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 kurcze jakos tak BMW to kojarzy mi sie raczej z ciemnymi kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Nie no nie bylo takiego lakieru w BMW ... Naawet naklejki nie ma na kielichu a powinno byc ja widac z tego zdjecia ... Niemcownia ja chyb a przemalowala czy cus , chodz ladna taka inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 fakt przynajmniej masz oryginalna bryke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 nei bylo takiego koloru w katalogu bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelbaer Opublikowano 1 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 to macie naklejke ja jak ja zobaczylem to tez spytalem czy to orginal a teraz w niemczech widze ich pare [ Dodano: 1 Listopad 06, 18:23 ] a naklejka z kolorem jest po drugiej stronie [ Dodano: 1 Listopad 06, 18:24 ] naklejka z kolorem jest po drugiej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Moge nazwe tego koloru ? Zadzwonie do ASO jutro bo nie wierze ze to orginal kolor naprawde nigdzy w zyciu sie nie spotkalem z czyms takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelbaer Opublikowano 1 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 nie mam pojecia jaki to kolor po polsku po niemiecku FIDSCHIGRUEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 nie mam pojecia jaki to kolor po polsku po niemiecku FIDSCHIGRUEN o to mi chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 no kurcze gleeba z tym kolorem hehe ale wyglada ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelbaer Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 gdzie podlaczyc linke ktora wlancza cieple powietrze na srodkowa kratke nadmuchu w klimiatronik (wymienilem na nowa kratke i nie wiem gdzie ta linka byla zaczepiona) za pomoc dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 w klimatroniku jej niema, dajesz na "auto" i po problemie a jak masz klime manualna to po prawej stronie po lewej stronie schowka. [ Dodano: 13 Grudzień 06, 19:25 ] ktos to auto zeszczepil poniewaz fabrycznie bylo m52 2,0 a teraz masz m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi