Gość dirty.73 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 pytanie za sto punktów,gdzie zlokalizuje ten filterek u mnie?(jak w tytule) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 szukaj pod osłonami pod autem, ewentualnie w bocznej ściance komory silnika, ale bardziej stawiam na podłoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Dirty z tyłu od strony wlewu pod zaślepką będzie przed tylnym kołem okolice podłoga pasażera pod autem. Wymieniałem u siebie był już zawalony że kapało z niego a nie leciało ciurkiem jak powinno ale był jeszcze ori więc przejechał na ori prawie 180tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 więc przejechał na ori prawie 180tyś to mój pewnie przekulał już 240 tyś,bo kto tam zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Bo trzeba go najpierw znaleźć z ciekawości stuknij go o beton tak jakbyś chciał aby wyleciał syf u mnie było trochę takiej jakby ciemnej galaretki lekko ściętej i z filtra kapała benzyna a ma z niego lecieć ciurkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 ale gdzieś czytałem,że można go wyczyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 YYY odmę też można czyścić ale co wyczyścisz jeśli nie dostaniesz się do środka...Jedynie można przepłukać extrakcyjną płynem do mycia gaźników czy płynem do felg potem wodą... Ale co nowe to nowe po takim czasie syf na pewno się nie podda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ale co nowe to nowe no pewnie,ile dałeś i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Jakoś 100-120 nie pamiętam ale na pewno był to zamiennik bo ori jak mi powiedzieli to kolana zmiękły zamów coś takiego GDAŃSK Filtr Paliwa MANN WK516/1 BMW (2529040034) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 a powiedz mi jeszcze,co ci się działo?czy tylko błędy odpowietrzania wywalało?(ale w linku dałeś zwykły filtr paliwa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Yyy... Kolego nie po prostu wymieniałem all filtry po kupnie auta nie wymieniłem tylko 2x kabinowy bo jest czysty i pachnący Kolega mechanik mi powiedział,że mam jeszcze ori i warto by było wymienić więc powiedziałem dobra dla swojego spokoju ducha i umysłu wymieniliśmy powiem że pięknie jest zabudowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 ok,to wieczorkiem do kanału:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Bierz piwko zimne i lecisz po wymianie zakręć zapłonem bez odpalania jakies 3-5 razy to odpalisz łatwiej albo odpowietrznik wciśnij na listwie tylko szmatę włóż pod niego po benzyna tryśnie i odpalisz bez żadnego ale :)happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi