maniak Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam, macie może jakąś sprawdzoną i niedrogą firmę we Wrocławiu i okolicach, która wynajmuje autolawety? Potrzebuje na jedną dobę najlepiej bez limitu kilometrów. Pozdrawiam Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez maniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 ja również poszukuje autolawety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 ja również poszukuje autolawety troche odgrzałeś kotleta bo widze tamten post z sierpnia. ja korzystałem z autolawety ze skarbimierza .jest tam pewna firma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ja korzystałem z autolawety ze skarbimierza .jest tam pewna firma. możesz podać jakieś info telefon i czy mają limit na kilometry i czy mają przyczepy na dwa auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 jutro ci zarzuce bo mam wizytówke od nich ale została w 2 aucie i dopiero koło południa bede ją miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Grempol Wypożyczalnia samochodów i autolawet, Smolna - Mapa Polski w Zumi.pl z tej firmy ducato 3.0jtd wypożyczałem na wyjazd do Wiednia. Bez większych problemów, samochód jak najbardziej w porządku, pasy transportowe są. Kosztów nie pamiętam, coś ponad 300zł za dobe, ale bez limitu km + paliwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baran Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 ja polecam , DSS Wrocław 300 pln doba ( 500 km limitu ) auta mastery 2.5dci 150km - bardzo ekonomiczne 8-10 l // bardzo niskie spalanie w porównaniu do ducato , boxerów itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 dzięki mnie interesują takie bez limitów km bo planuje zrobić dwa kursy Oleśnica-Drezno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 to lipa w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi