mrsiwek Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Witam. Co myślicie o tym -> RINGI LED BMW E60 E61 E70 E71 E87 E92 H8 10w CREE (2531621401) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ??? Wymieniał ktoś z Was na te diody cree i czy nie ma z tym jakiś problemów? ( Ile tego trzeba kupić 2 czy 4 szt ? ). Zgupiałem przez te filmy instruktażowe na YT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszjo5g Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Dla mnie niezła żepa ,lipton ,porażka itp Ale to kwestia gustu :?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ja tam wolę ringi cccfl mam takie są sprawdzone jestem zadowolony a do tego są o wiele tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Kolego to przecież może jakiś dobry elektryk zlutować Ci takie podświetlenie za parę złotówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 hmm chyba macie racje, że to lipa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zapłacić tyle za diodę podświetlającą ring proszę Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zapłacić tyle za diodę podświetlającą ring proszę Cię to niby jakieś lepsze diody... cree. Osobiście widziałem małą latarkę z takową diodą i naprawdę mocno świeciła. Tyle, że mi chodziło jedynie o zmiane barwy światła z żółtej na białą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi