darkstar79 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Mam nieco dziwne pytanie odnosnie uzywania klimy w zimie. Mam automatyczna klimatyzacje, jak dobrze rozumiem jednym z jej zadan jest osuszanie powietrza. Moje pytanie brzmi: Jak to wyglada w zime gdy sa niskie temperatury gdyz w instrukcji czytam iz ponizej 5stopni nalezy ja wylaczyc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Z tego co sie orientuje to przy ok 5 stopni klima sie nawet nie załączy ale moge sie mylić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Hmmmm dobre pytanie sam sie teraz drapie po głowie. Z tego co sie orientuje to przy ok 5 stopni klima sie nawet nie załączy ale moge sie mylić... Byłem w zimie w Egipcie i działała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Tak poniżej 5-6 stopni klima się nawet nie włączy... Ale jak jest np +8-10 to warto od czasu do czasu włączyć aby się nie zastała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Georgii kto ma taką samą wręcz identyczną bmkę na piekarach ulice obok mnie bo widzę że naklejka maxbimmer na klapie jest a nie znam typa ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Aha chodzi o Tomka tylko 2,8 automat hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 z gaziwem? minus za automat ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Dobra to nie gadka na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 w sumie ;D bo trochę zaspamowaliśmy ;D przepraszamy autora posta za małe zamieszanie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 U mnie klima pon. 5 st.C nie załącza się i tak jest w większości tych aut. A po co? Bo w zimie załącza się ogrzewanie. A tak poważnie, to gdzieś wyczytałem , że ma to być niby ochrona przed uszkodzeniem sprężarki. Kumpel ma Peugeota 307 i klima śmiga mu całym rokiem, sprężarka jakoś działa. Ale widocznie ta marka tak ma i trzeba się do tego przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Nie wiem jeszcze czy w mojej Buni się włączy klima w okresie późnojesiennym, zimowym i wczesnowiosennym, ale jeśli to tylko będzie możliwe warto skorzystać po to, by pozbyć się wszechobecnej wilgoci. W Omedze zawsze z tego wynalazku korzystałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 no ja oczywiście też spróbuje a na wiosnę i tak na serwis bmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Z tego co wiem klimę zimie warto od czasu do czasu przegonić parę minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 u mnie chodzi przez cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi