Nika Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 dolączam sie do podziekowańbmw_1 i mam nadzieję że niebawem, na jakims spocie spotkamy sie ponownie:) pozdrówki dla calej ekipy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 bylem w sobote i w niedziele W sobote pokoda byla kiepska ale mimo wszystko bylo na co popatrzec no a niedziela to juz wypas Jakis czas niezagladalem na forum szkoda pewnie bysmy sie jakos spykneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 tez cos dla was mam:D e30 valvoline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Dzwony : [video=youtube;UiUcX8kGvFA] [video=youtube;v8rVU6q36Ok] [video=youtube;nKBGMuetd7A] ... po tych filmikach widać , że zabezpieczenie i miejsca gdzie stali ludzie stanowiły realne zagrożenie ... aż dziwne że nikogo nie przemielił jakiś driftowóz :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 mospin chyba tez wyrwal. kurcze przez taka betonowa bariere to nie problem przeleciec Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Bariera jak bariera ale zobacz Kosa jak ten koleś ściął latarnię po odbiciu od tych betonów a tam już nie było żadnych zabezpieczeń tylko ludzie stali przy drodze :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 jakis row i drzewa tam byly Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 kogos lekko trafil jeden woz, karetka sie nim ponoc zajela. ludzie ktorzy stali obok wszystcy pospadali na dol. od strony bezpieczenstwa i miejsc dla widzow to slabo. i przestoje na sprzatanie holowanie nie konczace sie czekanie, a nogi bolaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 jakis row i drzewa tam byly he he a przy tym wlasnie rowie zaraz obok tej latarni mielismy wlasnie punkkt widokowy. Mozna powiedziec ze jedyny do ktorego sie dopchalismyhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 to byliście tuż koło mnie ja siedziałem na murku na wewnętrznej i robiłem zdjęcia, obok mnie był gość w kurtce Rajdowa Świdnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 to byliście tuż koło mnie ja siedziałem na murku na wewnętrznej i robiłem zdjęcia, obok mnie był gość w kurtce Rajdowa Świdnica. Ej kojarze, bo chyba nawet stalem przy tobie bmw_1bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 jakis tam filmik cos ta stabilizacja youtube nie dziala przywrocilem do oryginały tylko troche trzeba poczekac na ory [video=youtube;YVTOMfjsIWs] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 6 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 no, ładny filmik Miras !!!!!!!!!!!!!!!!!uklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Bardzo fajnie , dlaczego nie zabolałeś kawałka felgi to amelinium przecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Witam. Kto jedzie do Poznania na Finał Driftingowych Mistrzostw Polski 2012 & Finał Eastern Europe Drift Championship 2012 happy_bmw:?: Ja na 100% jadę 23.09 w niedziele. Może zbierzemy więcej chętnych i pojedziemy jakąś grupą :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 V Runda & EEDC | Drift - Drifting - Polska Federacja Driftingu - www.pdf.org.pl - Driftingowe Mistrzostwa Polski -> info o V rundzie hehe nikt nie chce jechać lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Troszkę dalej niż Karpacz pyrlania fajna kraina ale mamy orszak 22 września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 hehe nikt nie chce jechać dokładnie, mamy orszak 22.09. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 dokładnie, mamy orszak 22.09. lolol chętnie pojadę w tym orszaku. Nie chciałem się zapisywać, bo nie jestem pewien na 100% ( chodzi o prace) ale na 90% pojadę. I nie rozumiem dlaczego nie możecie pojechać 23.09 w niedziele do Poznania ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Nie to nie W takim razie będę sam reprezentowal maxbimmera w Poznaniu hehe bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 przykro nam bmw_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 kto chce niech sie dopisuje koniec bezsensownego OT 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi