Kosa Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Ogladalem przez chwile live i jakies bmw e36 dacha zlapalo Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 no też to widziałem ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk330d Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Kamcio pisalem ci esa,no jednak odpuscilem, bbylem na baletach dopiero wstalem jeszcze % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 a taki ładny skyline był ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Kaffert a to nie ty krzyczales dzisiaj moze do mnie na ulicy w Karpaczu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 No było ciekawie, dzięki Zamoj za przejazd, szkoda, że później się zgubiliśmy, widziałem Cię w pewnym momencie, ale niestety kulawemu ciężko byłoby Cię dogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 fajnie było... teraz trzeba się umówić na Poznań ( 22 -23.09.12) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 a też byłem cały dzień, impreza konkret tak jak lubię, pogadało się z paroma zawodnikami z DMP. Widziałem gdzieś przez chwilę dziewczynę w naszym klubowym polarze, ale nie miałem jeszcze możliwości poznania, fakt raz na zlocie byłem. Myślę że więcej się nas zbierze na Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@si@ Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 (edytowane) A moim zdaniem impreza raczej na średnim poziomie,owszem było na co popatrzeć ale te nie kończące się przerwy doprowadzały do szału :bag::bag::bag:.No i oczywiście dzięki wielkie dla wszystkich którzy przyjechali ,jak zwykle było SUPER kuogkuogkuog Pozdro i do następnego. Edytowane 2 Września 2012 przez B@si@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Kaffert a to nie ty krzyczales dzisiaj moze do mnie na ulicy w Karpaczu???? nie nie ;> nie było mnie bo nie mogłem się za bardzo z nikim dogadać i zostałem na lodzie ;p poratowała mnie audycja live na drift.live.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 heh zapomniałem napisać najważniejszego... poznałem naprawdę fajnych i wyluzowanych ludzi: rodzinke Soula, rodzinke Energy i Przema bmw_2happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Dzięki za rewelacyjne spędzenie czasu z Wami bmw_beer Nie koniecznie na trasie wyścigów :mrgreen: Basia - mistrz organizacji wyjazdów uklon_bmw Kolejny raz uratowałaś mi życie uklon_bmw Przemo wielkie dzięki uklon_bmw Do zobaczenia na następnych imprezach bmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 heh zapomniałem napisać najważniejszego...poznałem naprawdę fajnych i wyluzowanych ludzi: tez miło było poznac. Co do samej imprezy to organizacja troche marna, a uz te przerwy miedzy przejazdami to totalna porażka. A wieczor przy ognisku.... Rewelka, szkoda ze było nas tak mało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 a ja widzialem Przema, [podszedlem nawet pozniej ale juz Cie nie bylo] slabo z organizacja pod wzgledem miesc dla widzow Poznan czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 koledzy jakieś foty zapodacie ktoś chyba miał aparat , komórkę może jakiś filmik ja też nie dotarłem bo nie było z kim a sam nie mogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 dzięki wszystkim za wspólnie spędzony czas,do następnego!!! PS,. pani starsza z Ikara kazała pozdrowić kolegów i koleżanki "od BMW" ,co też czynię:)happy_bmw a tu parę fot od Majki[ja zapomniałem zabrać z domu aparatu:bag:] https://picasaweb.google.com/112977544300094637088/Karpacz?authkey=Gv1sRgCNWhuMO_2erBmQE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Fota z Oplem kozacka hhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamoj Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 tez bylem, bylo zajefajnie. Jak bede mial czas to przesle zdjecia i filmy. Niektorzy pewnie mogli mnie zuwazyc jak chodzilam chodnikiem i machalem do was a jezeli nie mnie to zauwazyliscie moja dziewczyne w bluzie maxbimmera jak fotografowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 jeszcze foty od Sylwii z BKP: https://picasaweb.google.com/106242455737175304341/DMPKarpacz2012#5783687684831882994 FOTA NR 36:dance: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 (edytowane) poszaleliście he he foty super w zasadzie to browar sie należy Sylwi Edytowane 3 Września 2012 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 masakra a fotki od 17 do 21 mistrzostwokuogkuogkuog z naciskiem na 21:lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 ale wam zazdroszczę kurcze że nie mogłem tam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 z naciskiem na 21 Tofik is back in town Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 fajne fotki ;D można na tapete sobie ustawiać co niektóre ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 heh zapomniałem napisać najważniejszego...poznałem naprawdę fajnych i wyluzowanych ludzi: rodzinke Soula Nam również miło było Cię poznać. Zapraszamy do wizyt na forum i uczestnictwa w spotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi