Kamcio Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Miras chcesz w niedzielę o 16 tam być dopiero? Mariusz chętnie bym pomógł, ale prawdopodobnie będę miał pełny samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 nom na 16 będę na miejscu do 14 robię nieroby :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 musze cię zmartwić ;jak chcesz jechać to napewno nie tak późno,o 10 to trzeba by być już w Karpaczu.my wyjedziemy z kłodzka koło 8 ,można się ustawić w karpaczu koło biedronki o 10 ,co wy na to??? Jak dla mnie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ja tez bede w sobotebmw_1bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk330d Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 to lecimy na 3? kamcio i miras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 A więc Polkowice, Lubin i okolice.... Konkretna godzina o której jedziemy w niedzielę? Patryk tylko jedzie czy ktoś jeszcze? Powiedzmy 8:10 na Toyocie w Lubinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 małe zmiany w moim rozkładzie jazdy;jadę w sobotę:dance::grill:bmw_beerhappy_bmw,a ze złych wieści -to będę sam ,bo niestety dziś zmarła Edzi ciocia z Żywca i jedzie Edzia w sobotę na pogrzeb...:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 małe zmiany w moim rozkładzie jazdy;jadę w sobotę,a ze złych wieści -to będę sam ,bo niestety dziś zmarła Edzi ciocia z Żywca i jedzie Edzia w sobotę na pogrzeb... Uuuu.... To lipto straszny.... A idziesz w koncu do tyry czy jednak masz wolne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 idę rano ,mam nadzieję że wyjade z Kłodzka ok 11-12 ,więc na miejscu będę ok 13-14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 to ja odpadam chyba że uruchomię swojego bezdasznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 my z 5oulem i Sarką także bedziemy w sobotę i niedzielębmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamoj Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 my wyjezdzamy w niedziele. Moze umowmy sie na 9 na realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Myślę, że lepszą opcją będzie wylot na Legnicę, bo tak trzeba krążyć po mieście, a jak wiadomo sporo dróg pozamykanych. No i godzina by musiała być raczej 8:00 jeśli byśmy mieli się spotykać na Biedronce w Karpaczu o 10:00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 to może i ja pojadę. Planowałem z żonką i dzieciaczkami się wybrać na trzy dni, ale pogoda się popsuła więc pojadę sam lub ze szwagrem. Jakiś wspólny wyjazd z wrocka? Jeśli nie to chętnie dołącze do Was np. w Karpaczu o 10 czy 11 na parkingu Biedronki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamoj Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 no dobra to godzina 8 na toyocie w lubinie. w niedzie dla pewnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 plany uległy zmianie Miras jedzie z ,,koleżanką" to nie będę się wbijał w paradę ;D kto mnie z Lcy weźmie? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 ja na 100% jadę jutro. Ktoś chce jechac? Ktoś będzie w Karpaczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 ja na 100% jadę jutro. Ktoś chce jechac? Ktoś będzie w Karpaczu? zadzwoń do mnie 660743906 to ci wszystko powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 A wiec Lubin o 8:00 na toyocie. Patryk potwierdz czy jedziesz? Przemo w niedziele o 10:00 na biedronce w Karpaczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Kto nie pojechal moze podgladac na live.drift.pl Wysłane z mojego GT-N7000 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 chętnie bym się jutro z kimś zabrał bo dziś byłem w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamoj Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 ok jutro godzina 8 toyota lubin napewno bede. Kaffert wzialbym cie ale nazbieral mi sie komplet. do zobaczenia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Zamoj w sumie chyba spotkanie pod Biedronką nie dojdzie do skutku, Patryk chyba też odpuścił wyjazd, więc jeśli Ci to nie przeszkadza to ustawmy się tak jak proponowałeś o 9:00?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamoj Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 to co o 9 na toyocie lubin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 9:00 Toyota Lubin czarne 320d. Twoja pewnie poznam bo trudno e39 w mpaku nie poznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi