Kamil23 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Witam, panowie mam problempytanie_bmw posiadam kierownice m-pakietowa multifunkcyjna ktora oczywiscie nie dziala. Jak sie okazalo nie ma tam w ogole tasmy. Tasme dokupilem ale musialem troche to wszystko przerobic poniewaz auto z roku 96 i taka tez zalozylem tasme. Teraz chodzi o to ze nie wiem jak to podlaczy, zalezy mi tylko na sterowaniu radiem i oczywiscie aby to swiecilo. Koste ktora mam w aucie pod kolumna, sa tam tylko dwa kable + kosta do poduszki, natomiast w tasmie mam juz 4 kabelki. Jak to teraz podlaczyc aby wszystko dzialalo? co do poduszki jest dwunabojowa ale bede zmuszony podlaczyc jeden naboj poniewaz kosta w tasmie tez jest na jeden. Prosba panowie aby ktos kto zna temat pomogl. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Nie masz rozszerzonej wiązki na sterowanie z kierownicy teraz trzeba podprowadzić kolejne brakujące przewody i sprawdzić gdzie się wpiąć gdzieś chyba mam jeszcze schemat ale jak się ogarnę dopiero poszukam bo dopiero z Brzegu wróciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 SoulRea wielka prosba, poszukaj i podeslij jak mozesz albo chociaz kolory kabli do ktorych mam sie wpiac, auto mam rozebrane i teraz czekam aby to jakos zlozyc do kupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Tu powinienem znaleźć wszystkie potrzebne informacje BMW-klub.pl • Zobacz temat - [E39] Multifunkcja i tempomat - dołożenie - od 09/98 To powinno bardziej ułatwić prace Życzę udanej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 no tak ale tam nie ma najwazniejszego, ostatnich fotek ktore duzo by daly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Niestety zdjęcia wyleciały w powietrze jednak dla mnie jest to co opisują w miarę zrozumiałewroce z pracy to cos postaram się coś znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Panowie, podlaczylem ta tasme i tak, sterowanie z kiery dziala, klakson tez ale jest problem z podswietleniem tych przyciskow. Na poczatku jak podlaczylem nie bylo, pozniej byly az do momentu jak nie wylacze kluczyka |( zaplonu ) i po ponownym przekreceniu juz nie ma, co jest grane? wszystko jest dobrze podlaczone bo dziala reszta/////nie wiem gdzie szukac???:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi