Kondziu Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Witam koledzy. Jako że jestem świerzak w temacie, proszę o podpowiedź, czy to co w załączonym linku, nadawać się będzie do diagnostyki mojej e39 i przy okazji do ojca i szwagra e46. Z góry tęks. PROMO! INTERFEJS BMW INPA PL + ADAPTER 20pin kompl (2553645050) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 tak, nada się do e39 i e46. a gdybyś chciał taki którym można diagnozować też starsze BMW to patrz na mój podpis robię interfejsy ADS pod RS232, plus jest taki że pociągnie też starsze auta, jest stabilniejszy niż USB co odgrywa dużą role np. przy aktualizacji softu itd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ja kupiłem taki tester interfejs do BMW INPA obd2 usb e46 e39 e60 (2510823503) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 nada się,podjedź do mnie,to pokaże ci jak się tym bawić:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ja swojego jeszcze z foli nie wyjąłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Dzięki chłopaki za info, chyba się skuszę na taki zestaw i prędzej czy później ograne na tyle, żeby samemu co nieco sobie zrobić a i innym kolegom pomóc przy okazji. A do Ciebie Dirty przy okazji kiedyś ba pewno podjadę na szkolenie. Tylko nie wiem gdzie ... Ajak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 masz niedaleko:mrgreen:,jak będziesz chciał,to pisz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Spoko i tęks, trzym się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ja swojego jeszcze z foli nie wyjąłem gwintu też dobrze nie przetestowałeś, a jesteś na nie, więc po co te filozofie :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Kabel już jest, soft jest ale na razie nie mam kiedy się tym wszystkim zająć Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 pięć minut nie masz?:mrgreen: jak będziesz na forum,odezwij się,przez Teamviewera w pare minut załatwie ci instalacje,ustawienia portu i gratisa:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Ano jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Dzięki uprzejmości Dirtego sofcik śmiga jak ta lala. Dzięki za pomoc i pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi