dominikowaty66 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Słyszałem i widziałem że German Style jest nawet fajnym stylem. Pomóżcie bo nie wiem czy wgl warto robić takie coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 tu nie chodzi chyba o moc tylko o wizerunek, więc jak najbardziej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Podstawa to gwint (później omijasz pomalowane pasy na ulicy) i szerokie fele z wypolerowanym rantem (jakaś godzina ręcznego polerowania raz w tygodniu). Ale efekt będzie pewnie mega... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jak najbardziej warto. Tu chodzi o efekt wizualny i mic nie ma to nic do rzeczy. Tak hak Forest pisze gwint i felga to podstawa... Wysłane z mojego GT-I9100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 jak to mówią? nisko i szeroko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Słyszałem i widziałem że German Style jest nawet fajnym stylem. Pomóżcie bo nie wiem czy wgl warto robić takie coś?? na lipowej w Polko często widzę taką e39 touring full black dosłownie, zerknij ciekawa jest ;> gleba gleba jeszcze raz gleba i parapet porządny ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jasne że warto wszystko co upiększa naszego pupilka jest warte pieniędzy i własnej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Dziwny temat, German nie służy do driftu, do wyścigów, tym się toczy, więc motor nie ma tu nic do rzeczy. Jak będziesz miał glebę, że każdy garb na drodze Cię spowolni i felgi za parę tysi to na pewno nie będziesz latał bokiem tylko toczył sie ostrożnie po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Szerokie kapcie na pełnym rancie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi