jeszjo5g Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 sory mistrzu myślałem że chodzi o tego ultera U mnie niby dedykowany a troszkę mało wystaje go z pod zderzaka wieszaka chyba w ogóle nie było tak że spawaliśmy tłumiki tłumik BMW 3 E36 M52 325 2,5 24V +ZESTAW! (2610729616) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a z tym Fatexem to pojęcia nie mam trzeba by było gościa maglować Chodź podejrzewam że może ścieme walić żeby to popchnąc -----TŁUMIK WYDECH EISENMANN BMW E36 325 328------ (2600822268) - motoAllegro eisenmann wiadomo jest mega kozacki i te 800 pln to mega okazja o ile nie myle chodzą ponad 2 tysie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 No ten to jest fajny:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 nie kupuj zadnych wieś tuningow, ja bym został przy ori. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Bym sie dwa razy nie zastanawial i bral tego eisenmanna, troche drozszy niz ulter, ale prosze, to nawet nie sa inne polki tlumikow..to sa inne planety! Co ja bym dal zeby taka kąske dorwac do siebie do 540... :drool: Ten to bajka !! Lecz niestety na ta chwilę nie posiadam takich pieniędzy na wydeszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 SPORTOWY WYDECH TŁUMIK REMUS DO BMW E36 328 (2611501939) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Temacik powraca, znalazłem takie 2 propozycje firmowe: 1 firma to RM Motors rm6 : Tłumik sportowy RM Motors RM6 opaska gratis (2816752665) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 2 opcja to zamówienie tłumika końcowego w indywidualnej opcji TŁUMIK PROEX BMW E36 316 318 320 325 (2812633053) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Myślicie że warto się nad zastanowić głęboko nad tymi opcjami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Niewarto. Jak twoj tlumik jest niewypalony to proponuje ci wspawac tylko 2 koncowki. Wyjdzie zdecydowanie taniej, dzwiek sie poprawi a niebedzie glowy urywalo. Pisze to na swoim przykladzie. Mam wsadzony kat z M3 i w seryjna puche wspawane koncowki. Na wolnych obrotach chodzi bardzo ladnie delikatnie bassowo a na wysokich glowy nie urywa tylko chodzi troszke glosniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 no właśnie mój problem polega na tym że raczej mam wypalony środek bo na zlocie 7 urodzin zająłem 2 miejsce na najgłośniejszy wydech mimo iż mam katy + seryjny wydech z 328 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 czyli lepiej kupić coś takiego i wspawać końcówki ? BMW E36 325 , 2.5i-24V tłumiki tlumik koncowy (2772427949) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tłumiki tłumik BMW 3 E36 M52 325 2,5 24V +ZESTAW! (2773305828) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 żaden nie jest godny polecenia ? czy nitk nie miał styczności z nimi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 ja mam zdaję się Marix'a, pawelo też miał w swojej e36 i mogę powiedzieć że jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 ja mam zdaję się Marix'a, pawelo też miał w swojej e36 i mogę powiedzieć że jest OK MArix to firma tak ? ale coś nie ma na allegro do bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 BMW E36 325 , 2.5i-24V tłumiki tlumik koncowy (2772427949) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tego miałem na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi