viviek Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jaki tlumik końcowy byście polecili do m50b25. bo wszystkie jakieś fajne co oglądałem na allegro mają tylko 1 wlot. Szukam ładnej dwururki, z basowym pomrukiem ale nie głośny Teraz mam wsadzony ori z 328i i końcówki trochę brzydko wygladają, może lepiej zwykle nakładki kupić ? Co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Znalazłem TŁUMIK PROEX - KOŃCOWY Z NIERDZEWNEJ e36 INOX (2514578661) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. TŁUMIK PROEX BMW E36 316 318 320 325 (2515610848) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jak lubisz moc swojego auta to nie kombinuj z garażowymi tłumikami .... zostaw oryginał + wspawaj ładne końcówki .... lub zapodaj coś dedykowanego do tego silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Znalazłem TŁUMIK PROEX - KOŃCOWY Z NIERDZEWNEJ e36 INOX (2514578661) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. TŁUMIK PROEX BMW E36 316 318 320 325 (2515610848) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. w tych tłumikach nie widać wlotu czy jest na 2. Szukałbym też prostych rurek bez żadnych zgięć i tak max do 70mm Tak właśnie myślałem nad tymi końcówkami tylko trudno dopasować bo stare maja wysokość 46mm a długość 56mm i mam tylko 8mm odległości między nimi. Chyba, że je odciąć i wstawić tylko nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Tak właśnie myślałem nad tymi końcówkami tylko trudno dopasować bo stare maja wysokość 46mm a długość 56mm i mam tylko 8mm odległości między nimi.Chyba, że je odciąć i wstawić tylko nowe Innej opcji nie ma ... wycinasz stare rurki .... i wspawujesz zupełnie nowe w to miejsce .... poszukaj galerii Tazunia jak miał jeszcze E34 525i Touring ... były wrzucone zdjęcia właśnie z takiego spawania z oryginału na większe ... i bardzo fajnie to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszjo5g Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Witam zapiąłem do e36 m52b25 końcowy dedykowany ultera wyciąłem katalizator bo się sypną po tym zabiegu zdecydowanie czuć że dół się poprawił Natomiast ulter niby dedykowany ale mogło by go więcej wystawać z pod zderzaka napis widać w połowie Nie to żeby mi zalezało żeby było go widać ale moim zdaniem brakuje z 5 cm jest za bardzo schowany Za to dźwięk wynagradza dedykację:lol: przy normalnej jeździe fajnie sobie mruczy ale przy zapi... jest dosyć głośno Na trasce można się zmęczyć cena coś koło 700 tak że szału nie ma ale można znaleźć taniej POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Mam u siebie wspawane koncowki. Chodzi troszeczke glosniej zadne WRC i takie rozwiazanie mi najbardziej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Jak lubisz moc swojego auta to nie kombinuj z garażowymi tłumikami .... zostaw oryginał + wspawaj ładne końcówki .... lub zapodaj coś dedykowanego do tego silnika Zamiana samej koncowki duzo tam nie nabroi Ale fakt, polecam cos lepszego. Czytalem juz na temat tego PROEX, byl juz u nas na forum jakis mistrz z dziedziny kontaktow miedzyludzkich ktory chcial zapromowac ten produkt, i jakos mu nie wyszlo Postaraj sie znalezc cos z wyzszej polki: supersprint, remus. Mysle ze jesli nie masz cisnienia, to jakas dobra uzywke mozna byloby znalezc za jakies przyzwoite pieniadze. I pamietaj: lepiej zeby bylo ciut za ciche niz ciut za glosne, bo ta druga opcja ciebie wykonczy (dluga trasa, kac..), to znam z doswiadczenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 BMW E36 2.5 97' TLUMIK KONCOWY AC SCHNITZER (2539115987) - motoAllegro Tylko przyklad, jedynie znak zapytania co do ogolnego stanu. Ale napewno wolalbym szukac uzywki z gornej polki, niz jakis PROEX, ktory nawet na zdjeciu przedstawiajacy te rewelacyjne tlumniki, wyglada jak kawal kloca.. TŁUMIK PROEX - KOŃCOWY Z NIERDZEWNEJ e36 INOX (2582392549) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zamiana samej koncowki duzo tam nie nabroi Ale fakt, polecam cos lepszego. Czytalem juz na temat tego PROEX, byl juz u nas na forum jakis mistrz z dziedziny kontaktow miedzyludzkich ktory chcial zapromowac ten produkt, i jakos mu nie wyszlo Postaraj sie znalezc cos z wyzszej polki: supersprint, remus. Mysle ze jesli nie masz cisnienia, to jakas dobra uzywke mozna byloby znalezc za jakies przyzwoite pieniadze. I pamietaj: lepiej zeby bylo ciut za ciche niz ciut za glosne, bo ta druga opcja ciebie wykonczy (dluga trasa, kac..), to znam z doswiadczenia.. no właśnie raz już miałem taki głośny w poprzedniej e36 i szybko zmieniłem na serię. Szukam właśnie supersprinta jakieś używki albo właśnie na razie wstawię tylko same łądne końcóweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Mam u siebie wspawane koncowki. Chodzi troszeczke glosniej zadne WRC i takie rozwiazanie mi najbardziej pasuje Bo to jest chyba najlepsza opcja orginalny wydech jest najlepszy a końcówki zawsze można dospawać:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 też bym wolał zostawić seryjny tłumik, a tylko wspawać końcówki takie jaki masz gust, plus jest taki że wspawasz według swojego gustu, a nie nażucone końcówki przez znaleziony tłumik:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Mam u siebie wspawane koncowki. Chodzi troszeczke glosniej zadne WRC i takie rozwiazanie mi najbardziej pasuje Ale ze jak, z samymi wiekszymi koncowkami chodzi ci glosniej niz seria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 ja mam na sprzedaż cus takiego jak JETEX FORTEX moze cos takiego chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 NEMa końcówki brzmią super i świetnie wyglądają przyjdzie czas że też se zrobię naprawdę głośno nie chodzi happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Jak szaleć to kup sebringa. Koszt nie mały, około 900 zł, ale efekt wizualny i odgłos swoje robi. Miałem taki wygar w e34 i był całkiem całkiem, do tego jak kupisz pod dany model auta pasuje bez przeróbekhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeRz Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 -----TŁUMIK WYDECH EISENMANN BMW E36 325 328------ (2600822268) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Fajny ale trochę drogipytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Fajny ale trochę drogi Pół darmo nawet jak na uzywke. Patrzac na jego stan to wsumie nowka sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszjo5g Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 DEDYKOWANY TŁUMIK ULTER BMW 3 E36 325i (2593447060) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszjo5g Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 wydech bmw 325 e36 ULTER (2598779644) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czyszczenie + polerka :drunk:cenka w miarę pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszjo5g Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Nie mam pojęcia co to jest niby dedykowany :mrgreen: tłumiki tłumik BMW 3 E36 M52 325 2,5 24V +ZESTAW! (2610729616) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Nie wiem czy nie pokusił bym na tego ultera Koleś raczej powinien jescze zejść z cenki Nie mam pojęcia z kąd jest ten ziomek i zaznaczył tylko odbiór osobisty a raczej warto było by obczaić ten wydech i pofatygować osobiście albo dobrze wymaglować go przez tel. bmw_2pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 -----TŁUMIK WYDECH EISENMANN BMW E36 325 328------ (2600822268) - motoAllegro Bym sie dwa razy nie zastanawial i bral tego eisenmanna, troche drozszy niz ulter, ale prosze, to nawet nie sa inne polki tlumikow..to sa inne planety! Co ja bym dal zeby taka kąske dorwac do siebie do 540... :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Nie mam pojęcia co to jest niby dedykowanytłumiki tłumik BMW 3 E36 M52 325 2,5 24V +ZESTAW! (2610729616) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Nie wiem czy nie pokusił bym na tego ultera Koleś raczej powinien jescze zejść z cenki Nie mam pojęcia z kąd jest ten ziomek i zaznaczył tylko odbiór osobisty a raczej warto było by obczaić ten wydech i pofatygować osobiście albo dobrze wymaglować go przez tel. pzdr Dedykowany tzn puszka konkretnie pod silnik i wszystkie wieszaki i mocowania powinny pasowac bez przerabiania. Ziomek jest z Bielsko Bialej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszjo5g Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Tak być powinno chodź u mnie trzeba było przerabiać mocowanie w tym wydechu Musiał byś nacisnąć ziomka jak to podeszło u niego pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi